Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Offelliana

Mój kolega Brytyjczyk powiedział że polskie kobiety mogą hurtowo emigrować do UK

Polecane posty

Gość Offelliana

Ale polscy faceci mają s********ć, bo to sam syf i patologia. Oczywiście ja mam taki sam pogląd na ten temat. Z tym moim kolegą znamy się od lat, wykonujemy pracę biurową, nie mam praktycznie w pracy innych Polaków, ale ślepi nie jesteśmy i widzimy co się dzieje na ulicach. Polscy mężczyźni są pijani, zaczepiają ludzi, głośno i obleśnie się śmieją, ciągle słychać tylko "k***a". No porażka. Sama mam męża nie-polaka i wiem, że lepszej decyzji nie mogłam podjąć.

Gość Offelliana
O kobietach mają naprawdę dobre zdanie, są skromne, miłe, nie ma z nimi większych problemów, są dobrymi matkami i żonami, przewyższają Brytyjki, o dziwo, żaden Brytyjczyk nie powiedział nic o tym, że są łatwe czy się puszczają, to słyszałam tylko od Polaków

Gość gość
sama ze soba rozmawiasz? wygoogluj sobie zaklad psychiatryczny.

Gość autorkoZuk
zgodze sie z toba , choc nie do konca , bo polki faktycznie sie puszczaja, tez potrafia z siebie zrobic zulice ze tak powiem, zawsze w spoleczenstwie sie znajdzie odlamek tzw.patologii

Gość gość
nic dziwnego, że Anglicy tak mówią. chcą mieć świeże dostawy polskich ku/rew angielki są z reguły grube i brzydkie jak noc, nawet polska blachara ze wsi jawi się w porównaniu z nimi jako ideał kobiety

Gość gość
ta "praca biurowa" to polegała głównie na tym, że biegałaś z mopem po biurowcu?

Gość gość
a kto normalny jedzie do roboty do UK? u mnie pol wioski wyjechalo, te gorsze pol, czyli najwieksi bandyci, pijaki, zule, ludzie, ktorzy ledwo podstawowke skonczyli. reszta normalna poszla na studia i stara sie jakos zyc w PL.

Gość gość
wejdź sobie na krautchan.net na kanał /int to taki niemiecki odpowiednik 4chana pełno tak brytyjczyków, którzy opowiadają o swoich wrażeniach z polkami ilekroć pada tam temat polek to puszczam bąki ze śmiechu aż strach tam używać polskie IP, bo generalnie każdy sobie z Polski łacha ciągnie a szczególnie z prowadzenia się polskich kobiet w UK i w DE

Gość gość
niestety, wiekszosc Polek sie skurwila z ciapactwem i Polki sa wylacznie posmiewiskiem. Kiedys Polka oznaczala ladna, madra, fajna dziewczyne, dzisiaj Czeszki, Slowaczki sa w cenie. Polki znane sa jako kur/wy. I to jest okropne, sama jestem Polka i mam zal to tych szmat, co zepsuly opinie normalnym dziewczynom.

Do gosc 14:39:49..... To teraz co za roznica. Teraz bedziesz mogla swobodnie dawac doopy czarnym I ciapatym, a nie tylko zazdroscic kolezankom. W koncu I tak juz masz opinie zszargana, to chociaz sobie pouzywaj, a nie pluj jadem, bo ten brak roochanska ci na mozg siada....hahahah

Gość gość
bo polscy faceci to patologia, i rzeczywiście robią syf w uk, z polskimi kobietami nie ma problemów, są ładne, miłe, brytyjczycy chętnie chcą się z nimi wiązać

Gość Polski Robolek z UK
bo polscy faceci to patologia, i rzeczywiście robią syf w uk, z polskimi kobietami nie ma problemów, są ładne, miłe, brytyjczycy chętnie chcą się z nimi wiązać ******************************************************************* HAHAHAHAHA zwłaszcza tacy "Brytyjczycy" co pochodzą z Afryki i Bliskiego Wschodu. Co chwilę widzę na Facebooku jak jedna polska pipa z drugą się chwalą, że mają "męża Brytyjczyka". Wchodzisz do galerii zdjęć, a ten "Brytyjczyk" jest czarniejszy od asfaltu BUACHACHACHACHACHACHA

Gość gość
No, coś w tym jest. Ja z kolei mam masę koleżanek w Niemczech, większość z nich pisze, że są w związkach z "Niemcami", a ci "Niemcy" to przeważnie Turasy z niemieckim obywatelstwem hehehehe Polki mają opinię dzi.wek i prostytutek w Europie, nie sądzę, żeby jakikolwiek wartościowy białoskóry obcokrajowiec chciał się jeszcze nimi wiązać. Mogą liczyć co najwyżej na Turasów, Pakoli, Mudżynów, Kurdów, Hindusów i inne bliskowschodnio-afrykańskie tałatajstwo.

Gość 0 Terenia 0
08.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość nie sądzę, żeby jakikolwiek wartościowy białoskóry obcokrajowiec chciał się jeszcze nimi wiązać. Mogą liczyć co najwyżej na Turasów, Pakoli, Mudżynów, Kurdów, Hindusów i inne bliskowschodnio-afrykańskie tałatajstwo." X Jak mieszkacie w ciapatych, czyli najbiedniejszych dzielnicach to widzicie swołocz :D🖐️ Ja nie znam ani jednej Polki związanej z Murzynem czy Muslimem za to pełno ma białych mężczyzn z zachodu i powodzi im się świetnie, żyją jak pączki w maśle, nie to co z polaczkami, buhahaha :D🖐️

Gość Polski Robolek z UK
Terenia, pokaż chociaż jedną taką parę: Polka + przystojny białoskóry obcokrajowiec, bo ja na pejsbuku widzę tylko Polki w towarzystwie ciapatych, Mudżynków i starych brzydali.

Gość 0 Terenia 0
Polski Robolek z UK - To chu.jowych masz znajomych 😴

Gość Polski Robolek z UK
No to pokaż chociaż jeden link do pary biały przystojny Anglik + Polka. Bo ja jeszcze takich par w UK nie widziałem. Za to codziennie widzę Polki albo z kolorowymi, albo z białymi rudymi brzydalami cierpiącymi na nadwagę.

Gość 0 Terenia 0
Polski Robolek z UK - Taa już wklejam tu swoich znajomych, żeby polski fizol mógł sobie popatrzeć 😴 Nie wierzysz (albo nie chcesz wierzyć) to trudno, możesz dalej leczyć swoje frustracje tym, że Polki tylko ze smoluchami się prowadzają, ale prawda niestety jest inna 😴

Gość Polski Robolek z UK
W UK pracuje jako fizol. W Polsce skończyłem socjologię w trybie dziennym z wyróżnieniem i mam na swoim koncie kilka prac naukowych, które wygrały w konkursach zagranicznych. Nie poniżaj ludzi w oparciu o pracę jaką wykonują za granicą, OK?

Gość 0 Terenia 0
Polski Robolek z UK - Socjologia? To dobre dla przygłupów, albo osób które na siłę chcą studiować ale w niczym nie są dobrzy, to właśnie biorą się za takie byle co jak socjologia, kulturoznawstwo i inne gó.wna 😴

Gość gość
znowu mayor nie wzielas lekow :D...po socjologii?? tez masz sie czym kuzwa chwalic. Na socjologie ida najwieksze jelopy

Gość gość
Polskie kobiety lubią ciemnowlosych opalonych dżentelmenów a nie lysych bladych i wiecznie pijanych rodaków.

Gość gość
skończcie już tą wojnę polsko-polską Polacy i Polki powinni się szanować zwłaszcza na obczyźnie a nie jeżdzić po sobie nawzajem. To że oczerniamy siebie nawzajem nie poprawia naszego wizerunku w Europie. Szanujcie się nawzajem. !

Gość no nie mogę z was dzisiaj
"W Polsce skończyłem socjologię w trybie dziennym z wyróżnieniem i mam na swoim koncie kilka prac naukowych, które wygrały w konkursach zagranicznych." - :D :D :D :D :D :D :D

Gość gość
to akurat robia angole

Gość gość
A co złego jest w piwku po pracy? Ty chyba szukasz jakiegoś super-ideału, który nie istnieje. OK, my pijemy piwo bo na nic lepszego nas nie stać. A ci twoi zagraniczni piją whiskey albo coś w ten deseń. Na jedno wychodzi