Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jeg kjører

Hej jestem tu nowy kto ze mną popisze

Polecane posty

Dla zachęty napiszę coś o sobie. Jestem 22latkiem ogólnie wesołym, pogodnym człowiekiem, lubię siatkówkę i wycieczki w góry. To co popisze ktoś ?

Gość gość
a pijesz?

Gość gość
A jak z fajkami?? Ja chętnie popisze.

Gość gość
Ja 33 lata ,bez pracy cale dnie przy kompie albo przy TV. Bardzo lubie gadac przez tel godzinami:)

Ja też dużo przy kompie siedzę i też bez pracy w pn mam rozmowę o pracę może mi się poszczęści. Co lubisz oglądać ? Ja kiedyś Housa non stop oglądałem

Gość gość
Ja nie oglądam filmow, racej muzyke słucham na 4funTV albo słucham radia i tak dzień przy tym i przy kompie leci. Ty przynajmniej masz rozmowe o prace a ja nie mogę znaleźć nic. Z drugiej strony tez nie wiem do jakiej pracy się nadaje i co moglbym robic:-( Papiery ze studiow już trzeba schować do szuflady...

Gość gość
to dobrze jak okazjonalnie :) a ja pale, przeszdza Ci to? Fakt, podkreśle, że nie tak jak inne że co chwile fajka w ryju, ale z 5 na dzień spale :)

Smutne czasy, ludzie kończą studia i nie mogą się po nich realizować, no chyba że za granicą, ja słucham muzyki na Rebel TV bardziej moje klimaty,

Gość gość
widać ze lubisz z facetemi pisać. nie jestem facetem. narka palancie 🖐️

Ktoś napisał "nie wiem do jakiej pracy się nadaje i co MOGLBYM robic" dlatego odpisałem CO KOŃCZYŁEŚ Nie obrażaj się bez powodu ;)

Oh, snakker du norsk? :) Bor du i Norge? :) Tak zaglądam na kafe od wczoraj (a wcześniej robiłam to codziennie, jeśli miałam czas) i szukam tematu, w którym nie obraża się innych a raczej swojsko i życzliwie zamienia słówka... Może Tobie się poszczęści i tak będzie wyglądał Twój topik tutaj :D

Nie bedę nikogo obrażał chciałem tylko popisac ;) a nick po norwesku to dlatego ze mialem ksywe "Norweg" w szkole śmieszne trochę :)

Gość gość
Jestem. Jakis kvtas wszedł tutaj obrazac ?? Ja nie mam rebel TV bo mam N na karte i tam mam 4funTV. Zawsze tam cos leci i obraz jest a jak chce poogladac cos to kanaly informacyjne mnie interesują. Ja nie pale , rzuciłem 2 miesiące temu i widze ze można nie palic:)

Ja słucham Rebel bo lubię rock ogólnie to mało u nas w TV takiej muzyki, na szczęście są jeszcze radia internetowe

Gość kid cudi
ale z was wariaty :classic_cool:🖐️

Gość gość
Jak ktoś nie chce popisac to niech nie pisze i nie wypowiada się negatywnie.

Nie jestem Pindzia :D Mam 22 lata też. Najczęściej słucham klasyków z lat naszych rodziców. Czasem sobie poczytam jakieś poradniki psychologiczne. Lubię gadać z ludźmi, lubię pomagać. I szukam swojej drogi w życiu :)

To jesteśmy równolatkami :) czyli radio złote przeboje w twoich klimatach interesujesz sie psychologia ?

Nie słucham radia :) Ale domyślam się, że 'złote przeboje' to może być to :) Myślę, że znalazłabym kawałek Rihanny, który miło by mi się słuchało. Staram się być tolerancyjna, ale disco polo nie zniese :P Czy interesuję się psychologią? To chyba na wyrost powiedziane, ale lubię sobie poczytać o podświadomości, o tym ile możemy, a nawet o tym nie wiemy... Czytasz?