Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam naprawde przesrane

Polecane posty

Gość gość

bo mam kilka talentow ale´´rozrproszonych´´kiedys tanczylam profesjonalnie,jako dziecko chodzilam do szkoly muzycznej,lubie sport i jestem w tym dobra,niedawno odkrylam,ze mam talent do informatyki,szybko sie ucze jezykow obcych....i nadal nie wiem co chce w zyciu robic a mam ponad 30 lat.narazie pracuje w biurze ale tylko po to,zeby miec za co zyc,bo nie lubie tej pracy:Oczy ktos tez tak ma?

Gość gośćośćśćć
mam podobnie, mam kilka talentów i wiele rzeczy które lubię i mogłabym ale w sumie to żadnego nie wykorzystuję, ciągle się rozpraszam czym innym i też nie wiem jak pokierować zyciem. pracuję w biurze ale o dziwo ta praca daje mi dużą satysfakcję, sama jestem zaskoczona jak łatwo się odnalazłam wśród cyferek, procentów i takich tam :) ale też nie mam skonkretyzowanej wizji przyszłości i "kariery" :D zawodowej. a jestem też blisko 30...

Gość gość
wiec nie jestem sama:)

Gość AchTak34
a ja zkolei czuje sie ''niedotalenciona''. Tez niby kocham taniec, cos tam kiedys robilam, nadal chodze ale to hobby raczej. Jestem dobra aktorka, w szkole bylam wiecznie chwalona, krotki epizod w kolku teatralnym pozaszkolnym (moja pani uwielbiala mnie i zdecydowanie wyrozniala). skonczylo sie pzred pierwszym pzredstawieniem bo stchorzylam. .. i to aktorstwo ciagnie sie za mna cale zycie. Skonczylam nie te stusia. Powinnam byc psychologiem- wciaz namawiaja mnie na rozpoczecie kolejnych studiow. Nie pracuje w zawodzie, w ogole w sumie ostatnio nie pracuje, caly zcas mysle o rozpozceciu wlasnej dzialalnosci, ukonczeniu kursu i dzialanosci typu doradztwo personalne,,,ale boje sie znow podjac ryzyko., bylam tez stewardessa, ale bardzi krotko bo i to okazalo sie nie tym...mam 29 lat-moze dziewczyny to taki kryzys trzydziestolatka?:)

Gość gość
nie kochana,nkiektorzy maja tak cale zycie:Ozaden kryzys

Gość gość
ma ma nie ty jedyna i co dalej? nie wiem sama

Gość gość
tez nie wiem ale sie pocieszam,bo jest takie powiedzenie,ze niektorzy dojrzewaja dopiero jesienia:)no przeciez na sile nic robic nie bede.

Gość pbssss
mam to samo... mam talent do gry w kręgle, tańca, rysowania, potrafię sama obcinać włosy, ogólnie zdolności związane z rękoma, tworzyć małe rękodzieła (jako dziecko robiłam sobie sama zakładki do książek, bransoletki, szydełkowałam, rysowałam komiksy, mangę, pisałam wiersze - w opinii polonistki były bardzo dobre). mam 25 lat i nie wiem, czego chcę w życiu...

Gość Magda z biura
ja też mam ciut ponad 30, a moim marzeniem jest rzucic to biuro w diabły i wspinac się po górach :)

Gość gość
A ja mam 33 lata i jako facet bardzo bym się widział w pracy biurowej a jak na razie nie mam od dwóch lat zadnej roboty. Tylko co w tym biurze moglbym robic?? Trudne pytanie na które szukam odpowiedzi co najmniej od 8 lat....

Gość gość
Magda zrób to 🌻 realizujcie marzenia życie jest tak ulotne

Gość Magda z biura
na razie tylko w trakcie urlopu i tylko Polska, ale od czegoś trzeba zaczać :) dopiero niedawno odkryłam tę moja miłośc kocham to, jak nic innego

Gość gość
ja zazdroszcze bo sa tacy,ktorzy juz od dziecka wiedza czego chca.jak myslicie,co jest przyczyna takiego wiecznego niespelnienia?

Gość ekri_
widac w dzieciństwie czy młodosci nie miałes chocby najmniejszego kontaktu z czyms co się mogłoby kręcic, albo po prostu taki z ciebie typ