Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ricini

szukam dobrej przychodni w gdyni

Polecane posty

Gość ricini

tak jak w temacie szukam dobrej przychodni w gdyni, zarówno by tam przyjmował lekarz pierwszego kontaktu jak i specjalisci by w razie potrzebu nie latac po całym miesice od jednego do drugiego

Gość never_never
a o jakich specjalistów Ci chodzi, bo od wszytskiego chyba to nawet w szpitalu nie mają ludzi

Gość ricini
no fakt, mało konkretnie napisałem... chodzi mi przede wszytkim o przychodnie w której bedzie rodzinny, internista, chirurg, moze neurolog albo laryngolog. WYdaje mi sie ze to lekarze najeczesciej szukani ni i zeby mozna bylo zrobic w tej przychoni jakies urzadzenia do badan jak usg

Gość mama_kangurzyca3
wiesz, najlepiej jeśli byś jeszcze napisał jakie rejony CIe intersują, bo chyba przez całe miato tez nie chcesz tam jeździć

Gość mama_kangurzyca3
no i czy chcesz by przychodnia była prywatna by miała podpisane umowy z nfz, bo są różne placówki a wiadomo o co chodzi "$"

Gość ricini
wolałbym pewnie na nfz bo nikt nie chce kasy wydawac, ale jeżeli ma ktos prywatna przychodnie które jest warta swoich opłat to też jestem otwarty na propozycje

Gość ricini
aaa no i najlepiej śródmieście albo grabówek okolice

Gość never_never
nie wiem jak z każdym specjalistą w starmedica bo korzystałem tylko z "wybranych" czyli internisty(Halina Karpińska) oraz neurologa(Agata Tomczak ) , ale z wizyt u nich byłem zadowolony, przychodnia mieści się na ul. 10 lutego 21

Gość never_never
a i nie dopisałem że tam jest kilku lekarzy, na pewno rodzinny i endokrynolog a reszty nie pamietam

Gość ricini
rozumiem ze to prywatna placówka bez umowy z nfz? a u tych lekarzy co korzystałes jak było z rejestracja? bo ja miałem juz dwa razy trafić to placówek takich ze dodzwonic sie to cud było

Gość ricini
ktos jeszcze może słyszał o starmedica?

Gość never_never
tak to prywata, ale ceny nie sa jakis kosmiczne wiec jak do specalisty to całkiem w normie. Najbardziej mi się podoba to że nie ma własnie problemu z zapisem kiedy MI pasuje a nie ze akurat jest wolne miejsce i ja musze z pracy sie zwalniac szybciej czy jakies inne cuda robić

Gość ricini
a jak to wygląda? przeciez zawsze to oni Ci przez tela albo w prztchodni podaja jakie terminy sa wolne

Gość never_never
To CI tak opisze po skrócie, wpisz sobie w przeladarke "starmedica" wyskoczy Ci ich stronka, lokalizacja gdynia, dalej lekarz który Cie interesuje no i masz tam opcje umówić wizyte i sobie przeglądasz kiedy są wolne terminy, bardzo wygodne możesz sprawdzić. Tylko nie wiem jak to jest jak idziesz pierwszy raz tam czy mozesz przez neta, ja tak robie ale mam juz u nich karte a pierwszy raz byłem tradycyjnie bo nie wiedziałem ze maja taki bajer

Gość ricini
znalałem sobie ich stronke bez problemu, aleprzyznam sie szczerze ze pierwszy raz widze taka opcje i bardzo mi sie podoba. Myśle ze wiecej przychodni czy ogolnie lekarzy powinni pomyśleć nad takim serwisem jak starmedici, bo coraz wiecej ludzi pragnie miec jak najwiekszy wpływ na czas który ma

Gość ricini
zapisałem się do nich, zobacze co to za przychodnia ta starmedica. Nie mam skąd wiecej polecen wziąść a skusili mnie tym ze nawet dziś migłem się zapisać bez problemu.

Gość never_never
i jak ricini, zagladasz tu jeszcze czasem? jak wyszło z wizytą?

Gość never_never
przy pierwszej wizycie nie mogłam się przez neta zapisać bo nie miałem tam karty, ale poszedłem zapisałem się na razie jako do lekarza pierwszego kontaktu i całekiem ok było. Teraz na dnaich bede sie zapisaywał do chirurga juz przez neta

Gość gość
PRZYCHODNIA GDYNIA DĄBROWA-DĄBRÓWKA ma prawie wszystkich specjalistów na NFR, tam chodzą ludzie z całego Trójmiasta. to jest to czego szukasz wejdź sobie na ich stronę.

Gość gość
No ale on szuka prawdziwej najlepszej przychodni ze specjalistami

Gość ricini
no szukam najlepszej przychodni wiec każdy wpis jest mile widziany:)