Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNY uczcie się języków i znajdźcie sobie fajnych facetów na zachodzie

Polecane posty

Gość gość

na polaków nie warto tracić czasu, jest tyle krajów, tylu świetnych i wolnych facetów, nie ma co ograniczać się do polski

Gość gość
A po co mają się uczyć języków. Napalonemu obcokrajowcowi wystarczy ten, który mają w gębie. Ważne żeby umiały nim dobrze operować w pozycji góra-dół :)

Gość gość
kolejna z misja nawracania dziewczyn. Po pierwsze : powiedz kim jestes, pokaz jak wygladasz i co osiagnelas , po drugie przeprowadz dokladne badania wszytkich mezczyzn na swiecei i je przeanalizuj a potem sie wypowiadaj, glupia cipko.

Gość 0 Terenia 0
Ja też ją popieram, w du.pie mam Polaczków, co są leniami i maminsynkami, wolę sobie znaleźć prawdziwego faceta na zachodzie, a polski plebs może sobie co najwyżej gruchę zwalić 🖐️

Gość gość
Do tego,to poduszkowa nauka jezyka wystarczy-szybko i skutecznie :D :D

Gość pawie oczko00
co prawda to prawda. polskie lenie i maminsynki nie maja szans z innymi chlopakami z krajow europejskich, do tego te niewyjsciowe buraczane facjaty, usta waskie jak narysowane dlugopisem, oczka jak prosiak, lysienie w wieku 25 lat lub ogolone na lyso paly, lapska zaniedbane jakby w polu robili, aromat niezmienianych skarpet i odor spod pachy potrafi zabic na odleglosc, jako bonus czarne zepsute zeby lub ich brak..sam seks

Gość 0 Terenia 0
12.09.13 [zgłoś do usunięcia] pawie oczko00 usta waskie jak narysowane dlugopisem" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
pawie oczko gdzie ty mieszkasz i w jakim towarzystwie sie obracasz skoro znasz tylko takich zuli ? Nie chce sie przechwalac ale uwierz mi, ze gdybym cie minal na ulicy to nawet bys nie rozpoznala, ze to Polak przeszedl tuz obok. Czasami pozory myla.

Gość gość
Nie przesadzajcie, w PL jest coraz więcej przystojnych, metroseksualnych mężczyzn, zadbanych aż do przesady, nie jestem wielką patriotką, ale nie gnoję przedstawicieli własnej narodowości to świadczy o silnych kompleksach niższości względem cudzych nacji

Gość gość
my tu nie piszemy o facetach w pl tylko na zachodzie, bo takie buroki to wyjechaly do uk, niemiec, holandii, szwecji i tylko wstyd przynosza narodowi polskiemu, samotne dziewczyny za granica maja przesrane szukajac chlopaka wsrod polakow bo tam same wiory sa i odpady, kryminal, zonaci podajacy sie za samotnych, nieuki, etc

Gość 0 Terenia 0
13.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość bo tam same wiory sa i odpady, kryminal, zonaci podajacy sie za samotnych, nieuki, etc" I zbiegli alimenciarze, którzy się ukrywają, żeby tylko własnemu dziecku nie zapłacić :O🖐️

Gość gość
skoro są matki polski dla syneczków i kult maryi z jezusem, to i są maminsynkowie i tatusiowie wesoło machajacy spod stołu w salonie jak ostatni frajerzy i taki wiadomo, że woli swoją matkę, skoro żona woli synka lub córuś. koło sie zamyka

Gość gość
dokladnie, sama znam takiego delikwenta, ktory zrobil w Polsce dwoje dzieci, zone zostawil i wyjechal do UK a tutaj zyje jak singiel, spotyka sie z dziewuchami, jezdzi po dyskach itp, alimentow tez nie placi bo tu oficjalnie bez pracy, ale kazdy wie ze zarabia na czarno i to kupe kasy,

Gość gość
polscy faceci to gówna śmierdzące

Gość gość
Mozesz laskawie przestac obrazac wszystkich ? Co za bydlo...

Gość gość
Hey wszystkim. Chcilam tylko napisac, ze po byciu w zwiazku z Angolem serdecznie polecam :)

Gość gość
do wyzej Ja w takim razie polecam Polaka... Dla znalezienia faceta nauka jezykow obcych...?Ponizajace !

Gość gość
Ja przy moim Angliku też bardzo doszkoliłam mój angielski, teraz jest perfect i mam fajną pracę, mieszkanie i faceta ;) Nie polecam Polaków - zwłaszcza emigrantów, z nimi nic nie osiągniecie

Gość gość
odezwala sie wielka nie polka i nie emigrantka buhahah

Gość Hitlerkaput
Chyba francuski w pozycji góra-dół podszkoliłaś wieśniaro :D Znajdzie sobie lepszą, to kopnie cię w d**ę i zostaniesz z niczym :D

Gość gość
Hitlerkaput - chyba mi zazdrościsz, ale w sumie masz czego ;) mi się udało i mam nadzieję że innym dziewczynom z polski również się uda, i pisałam prawdę - z Polakiem to one wiele nie osiągną, ja jestem bardzo zadowolona ze swojego Anglika, a mój angielski już wcześniej był na bardzo dobrym poziomie, teraz już jest rewelacja, i nie, nie poznałam swojego Anglika przez łóżko, on bardzo długo o mnie zabiegał, dałam mu szansę i nie żałuję, cudowny człowiek, żaden Polak (z tych których tu widuję) nie dorasta mu do pięt ;)

Gość Hitlerkaput
No to przyznaj się od razu, że od początku chodziło ci o to żeby znaleźć majętnego kolesia-obcokrajowca, bo przy okazji można się koleżankom na Pejsbuku pochwalić, żeby im gul skoczył ;) Jestem bardzo ciekaw co takiego przy nim osiągnęłaś, poza nauką języka i dobrami materialnymi a co sama od siebie dałaś ? Konkrety proszę ;)

Gość gość
Hitlerkaput - Nie mam FB i nie muszę tu nic wymieniać ;) Widzę że chcesz sobie poleczyć kompleksy niestety nie w rozmowie ze mną ;) Po prostu oczywistym jest fakt, że lepszy jest ktoś z zachodu niż Polak na emigracji ;)

Gość Hitlerkaput
''lepszy jest ktoś z zachodu niż Polak na emigracji'' - czyli Polak nie na emigracji wciąż ma szansę ? Widzisz, padło pytanie o konkrety a ty nawet nie potrafisz wyjaśnić co takiego osiągnęłaś przy obcokrajowcu a czego nie byłabyś w stanie osiągnąć z rodakiem.

Gość gość
Hitlerkaput - Wybacz, nie jesteś na moi poziomie ;) Wolę spędzić czas z moim Anglikiem, także żegnam ;)

Gość gość
Ja akurat mam meza "z zachodu",ale taki temat uwazam za uwlaczajacy i kobietom i Polakom :O

Gość gość
POPIERAM,!,!,,, Jak najdalej od polaczkow !!

Gość gość
Mozesz popierac tez jak najdalej od pieskow,kotkow i chomikow :D