Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elcia12038

Jestem lesbijką i mam dziewczyne

Polecane posty

Gość Elcia12038

Jak miałam 14 lat poznałam w necie na czacie 3 d fajną dziewczynę.. (miala wtedy 13 lat) z początku była moją znajomą. Jednak po dłuższym czasie (3 miesiące ciągłego pisania i dzwonienia do sb) wyznała mi miłość. Mineło pare miesięcy i byłyśmy razem spotkałyśmy się z 10 razy. Wiem strasznie mało, ale ona mieszka nad morzem, a ja tam jestem tylko jak moi rodzice jada (oni mysla ze to moja przyjaciolka). Teraz mam 16 lat a ona 15. Poszlam do nowej szkoly poznalam nowych znajomych.. ona ma swoich znajomych ja swoich... czesto sie kłocimy i nie wiem czy to już ma sens... wydaje mi sie że jej wg nie zależy.. olewa, przestala rozmawiac ze mna przez fona, nie chce bym przyjezdzala. piszemy czesto sms (50-100 sms) na dzien ale mi sie wydaje ze to juz nie to samo... Widze ze ma slabosc do chlopakow z zadnym mnie nie zdradzila w rl... ale pare razy pisala sobie w necie mile slowka z innymi. W dodatku podobaja mi sie chlopacy z nowej klasy.. wiec tak chyba lesbijka nie jestem. Co mam robić? Proszę bez glupich odpowiedzi typu ze jestem za młoda itd.

Gość gość
agaaaaaaaaaaaaaa