Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Gość gość

W poniedziałek kobieta napisała że wysłała mi paczke.Wczesniej wpłaciłem jej na konto pieniadze.Znam adres i nazwisko.Czekałem cał tydzien,ale ani listonosz nie przyszedł,.ani awizo nie zostawił.Paczka byłą priorytetowa pocztowa.Czy jest jeszcze szansa ze do mnie trafi??!!?

Gość gość
Gdzie kupowałeś Allegro ?

Gość gość
poczekaj do poniedziałku, potem napisz do tej kobiety. Może paczka była żle zaadresowana i wróciła do niej

Gość gość
nie.prywatna osoba na tablica pl

Gość gość
na tablica pl są sami oszuści, już kilka razy próbowano mnie tam oszukać, aż zrezygnowałam z zakupów.

Gość gość
ja już zamawiałem cos na tablica pl i dochodziło po 2,3 dniach.Mam jej dane,i adres email jakby co,ale nie wiem kiedy napisać.poczekam do srody

Gość gość
Najgorsze jest jeszcze to że listonosz zostawia czasem awizo w bramce zamiast wejsc do ogrodu i pozostawic w drzwiach wejsciowych do domu.Nie mam psa,bramke zamykam tylko na haczyk..Przecież byle kto idący chodnikiem moze wyciagnąć tę kartkę i odebrac za mnie moja paczke

Gość gość
i nie wiem nawet czy ona jest już w na mojej poczcie czy nie.moze pozostawiono awizo ale skad mam wiedziec skoro nie widziałem żadnego

Gość gość
co? nie może, musisz przeciez dowód osobisty pokazac na poczcie, nikomu innemu nie wydadza paczki

Gość gość
zadzwoń do tej osoby z pytaniem czy juz ci wysłała. A jeśli bedziesz widział swojego listonosza to go zaczep i zapytaj czy przypadkiem nie zostawił awizo u ciebie w skrzynce bo czekasz na paczke

Gość gość
nie trzeba mieć dowodu.własciwie też nie jestem pewny czy listonosz,zreszta nowy (od roku pracuje) bedzie pamietał,bycmozezamieszania na razie nie robie,poczekam,czy paczka priorytetowa moze sie poprostu na poczcie zgubic??

Gość gość
idz i zapytaj na poczte