Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warto pytać

obiad z nowym kolegą z pracy

Polecane posty

Gość warto pytać

Pracuje w firmie od 3 lat. 2 m-ce temu dolaczyl do naszego zespolu nowy kolega, mlodszy ode mnie o 3 lata, ja mam 26. Od 2 tyg zauwazylam, ze jest mna bardziej zainteresowany, czasem powie jakis komplement, przyglada mi sie, usmiecha, dwa razy mnie dotknał gdy cos mu wyjasnialam ( jestem pewna, ze celowo ). Poza tym odczulam takie cieplo, ktore bije od niego wobec mnie. Kilka dni temu podszedl do mojego biurka, spytal, co lubie jesc i zaproponowal, zebysmy razem przygotowali obiad, tzn albo u mnie albo on mi udostepni swoja kuchnie i pomoze. Wiec stwierdzialm, ze spoko - milo z jego strony. Na spotkaniu byl mily, spokojny, nie zadawal mi jakichs osobistych pytan, po prostu tak sobie rozmawialismy trphce o pracy, ludziach z ktorymi pracuejmy, troche o zainteresowaniach ( muzycznych itp ). Odnioslam wrazenie, ze jest bardzo 'normalny' i potrafi zatroszczyc sie o kobiete. Gdy wychodzilam, to zaproponwoal, ze moze pozyczyc mi bluze, bo wieczor byl zimny, no i ze oddam mu kiedys przy okazji. Nastepnego dnia w pracy oczywiscie podszedl z rana, przysiadl sie i porozmawial chwile. Zastanawiam sie, czy on to bierze na powaznie, czy chcial zaprzyjaznic sie z kims z nowej pracy czy chce czegos powazneijszego. Niedwno rozstal sie z dziewczyna, z ktora byl kilka lat. Troche sie obawiam, czy on nie robi tego wszystkiego z potrzeby zapelnienia tego miejsca w swoim zyciu. I troche sie dziwie, ze tak wyskoczyl z pomyslem skoro wie, ze jestem starsza. Ja zawsze chcialam byc z kims, kto jest ode mnei starszy ( byloby to dla mnie bezpieczniejsze), ale moze nie powinnam go przekreslac? A nie chce niedojrzalego zwiazku albo rozczarowan, bo w moim wieku mysle o kims na stałe.

nie widze w tym nic dziwnego.. może mu sie podobasz lub chce sie z Tobą zaprzyjaźnić. Nie skreślaj go bo może być naprawde fajnym przyjacielem a nie musisz byc z nim w związku skoro masz inne oczekiwania wobec mężczyzny i daj mu to do zrozumienia żeby sie chłopak czasem nie przywiazał za bardzo