Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale wytrzymała jak ruski czołg

Polecane posty

Gość gość

wiecie co ,dzisiaj sie dowiedziałam, że moja znajoma, której nie widziałam kupę lat ma 12 dzieci, o cholera, nie rozumiem, jak kobieta może sobie pozwolić na zrobienie tylu dzieci

Gość gość
Ale masz problem... Jak nie jest patologiczna to wyłącznie jej sprawa ile ma dzieci. Odpuść. Nie masz własnych problemów?

Gość gość
ja tez jestem zdziwiona, jakie te babska wytrzymałe, do tego samemu sobie zgotować taki zap*****l przez całe zycie, o nie, ale te baby to durne, one chyba już na sam widok rozporka zachodzą w ciążę, dla mnie wielodzietne to są osoby chore psychicznie, bo normalna kobieta nie rodzi tyle dzieci

Gość gość
ja po 1 ciąży mam już dosyć a gdzie 12 hehe

Gość gość
no i się później dziwią, że faceci mówią, ze baby są nie do z******ia, ale faktycznie, co niektóre to za cholerę sa nie do z******ia

Gość gość
daj spokoj! co Ciebie to obchodzi?

Gość gość
normalna kobieta nie rodzi tyle dzieci? iditki, naprawde.... historii byscie sie nauczyly... kiedys to tylko rodziny bylo wielodzietne. Te milardy nas sie skads przeciez wzielo. Nikt nikomu nie powinien mowic ile moze lub powinien miec dzieci! I odwalcie sie od tych co maja ich wiecej

Gość gość
Kazdy ma swoje pisane. W swoje gary patrzec a nie cudze. Cos Ci brakuje cz co ze sie czepiasz?

Gość gość
Mam znajomego ktory byl numerem 10 tym. Cale jego rodzenstwo ulozylo sobie dobrze zycie, wiele skonczylo studia. On sam zajmuje wysokie stanowisko. Mowil ze reszta rodzenstwa swietnie sobie radzi i nie mowi o rodzicach ze idioci. Jakos sobie radzili i wychowali cala 10-tke. Nie rozumiem problemow niektorych ludzi. chce to ma i co Ci do tego?

Gość gość
skończyli studia za podatników pieniądze, bo nie sadzę aby ojciec na nich zarobil, do tego przez takie rodziny mamy duże bezrobocie, bo jest nas do cholery,