Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniak1989

Podobają mi się tylko modelki

Polecane posty

Gość przystojniak1989
MIranda Kerr np., choć do Limy daleko moim zdaniem i tak

Gość przystojniak1989
daleko jej

Jeśli jesteś wystarczająco fajny, żeby z takimi zjawiskowymi dziewczynami się spotykać, to w czym problem i po co w ogóle ten temat?

Gość gość
Heidi Klum jest najlepsza. Czworo dzieci i ma co trzeba :-D

Gość przystojniak1989
W tym problem, że prawie ich nie ma albo mają zrytą osobowość. Brawo - wreszcie ktoś przeszedł do rzeczy.

Gość gość
masz racje, daleko jej do limy:P

Gość gość
sophie marceau za mlodu?

Tzn. co do zjawiskowości, to ja bym dyskutowała, w sensie - tak, te modelki, które wymieniłeś pasują do jakiegoś tam lansowanego typu urody, ale czy obiektywnie są najpiękniejsze, to już kwestia gustu. Ja np. uważam, że najpiękniejsza na świecie jest Björk i nikt mi nie przetłumaczy, że jest inaczej (no ale ja jestem dziewczyną, więc się nie znam). Jeśli miałabym Ci coś radzić - w Polsce też są modelki, niektóre nawet pewnie spełniają Twoje kryteria, więc pomyśl, jak się do nich zbliżyć. Może zostań fotografem (nawet amatorem na początek), może poszukaj pracy w agencji modelek. Ja bardzo lubię muzyków, więc wkręciłam się w organizację koncertów i mam teraz dostęp do wszystkich swoich idoli na wyciągnięcie ręki. Łatwo nie było, ale trzeba próbować.

Gość przystojniak1989
Ależ można powiedzieć, że ja niemal robię w tej branży. Tyle, że modelki jakie znam są albo próżne, albo brzydkie (sic!) albo po prostu głupie. Stąd moje pytanie, czy da się wyleczyć z tych wielkich wymagań wobec urody.

Gość gość
a z polskich kogo lubisz?

Gość gość
Wyleczysz sie jak sie zakochasz w kims, gwarantuje Ci;)

Gość gość
ok, ale czemu uważasz ze lima jest sporo ponad przeciętna jak ona w ogole nie ma choc troche talii? nie rozumiem tego...

Gość gość
Ja jestem najpiekniejsza na swiecie - mama mi tak zawsze mowila, dziekuje.

Gość przystojniak1989
Widocznie wolę takie bez talii? Podobnie jak ludzie, którzy ją wzięli na modelkę, bo wiedzieli, że zawojuje świat mimo tego. Tak swoją drogą, gdybyś mi nie powiedziała, to bym nawet tego nie zauważył :P

Gość gość
? Czy sa jakies inteligentne modelki? I don`t think. Puste glowy.

Gość gość
no wlasnie wiec moze tak naprawde ta ''idealna'' wg ciemie lima wcale nie jest taka ideala i istnieja kobiety bardziej akrakcyjne ktotych ty nie umiesz dostrzec skoro nawet nie wiedziales ze twoja ulubiona modelka nie ma jednego z idealnych ksztaltow..

Spoko :) aż mi się przypomniało, jak pracowałam z pewną figurą z Twojej branży. Niby mieliśmy się spotykać na godzinę, ale zawsze kończyło się na tym, że gadaliśmy przez pół dnia. Dziwiłam się o co biega i jak to możliwe, że facet, który pracuje z prześlicznymi dziewczynami może być zainteresowany kimś takim jak ja (nie jestem jakimś tam pasztetem, mam powodzenie, ale też nie staram się wyglądać jak modelka, nie układam fryzury przez pół dnia, nie maluję się itp.). On na to, że dzięki mnie wraca mu wiara w kobiety. :/

Gość przystojniak1989
Z polskich modelek podoba mi się tylko jedna, ale jest mało znana, ale nie chce ujawniać jej danych, bo środowisko jest na tyle niszowe, że jakby siedział ktoś na kafe to od razu się zorientuje, że to ja piszę, a wolałbym pozostać anonimowy. A, no i poza delikatną nieziemską urodną, ma też strasznie infantylny i wredny charakter...

Gość gość
sorry, ale jak przyrownuje zdjecie limy twarzy do swojej to jestem ladniejsza - obiektywnie, ha!!

Gość przystojniak1989
Bo ona jest idealna jako całość. Twarz, ciało. Nie patrzmy na detale. Co do "branży" - potwierdzam. Normalne dziewczyny to powrót wiary w kobiety. Ale nie potrafię się z takimi związać, wiedząc że są tak ładne dziewczyny jak te w branży. I koło się zamyka.

Gość tarakatak
jak facet może nie zauważyć ,że nie ma talii?? pokazuje ciągle tzytzki i twarz ale od razu wodać ,że słąby tyłek :(

Gość gość
Poza branza tez sa piekne, nawet piekniejsze, uwierz mi ;)

Gość przystojniak1989
No widzisz, na tym może polega jej sekret, że wy znajdujecie jakiś fragment i myślicie, że jest średnia, a tu klops, bo i tak was kasuje, choć myślicie, że jesteście takie zjawiskowe :D

Gość gość
nie mazna byc idealnym jako calosc, jezeli mowimy o ideałach to w tym musza sie zawierac idealne detale a nie tylko ogolne zludzenie

Ale też mi się wydaje, że to kwestia spotkania właściwej osoby, dziewczyny, która będzie _prawie_ spełniać Twoje kryteria odnośnie wyglądu (na tyle, że oszuka Twój mózg), ale będzie miała też znacznie więcej do zaoferowania. Inna możliwość jest taka, że nastąpi w końcu przesycenie i zmieni Ci się gust (na dziewczyny o nietypowej urodzie, dużo starsze, puszyste itp. Różnie z tym bywa. Z mojego doświadczenia wynika, że starsi faceci, którzy przez całą młodość wyrywali najładniejsze dziewczyny, po czterdziestce zaczynają szukać dziewczyn nie tyle ładnych, co charakterystycznych; mają po prostu dosyć perfekcji w każdym calu). Trzecia opcja - zostaniesz sam i będziesz wył o północy do plakatu z AL ;)

Gość gość
czym niby nas zaskakuje?

Gość przystojniak1989
Mi tam jej proporcje odpowiadają w 10000%, nie widzę (dosłownie) problemu z talią. No i tyle w temacie :)

Gość Jestem kobietą a Adriana
Lima jest zjawiskowo piękna (nie wiem jak teraz, była w każdym razie). Ma doskonałe ciało, niezwykłą twarz (przy czym nie doskonale lalkowatą, podobają mi się np. jej wcale nieidealne zęby - wada zgryzu, mam takie zboczenie, że lubie lekkie defekty urody, które nadają indywidualności :) ). Autor tego tematu mam w jednym rację - babom zawiść zżera mózgi :)

Gość gość
twoja zjawiskowa adriana bez makijażu: http://www.withoutmakeupstars.com/wp-content/uploads/2013/04/Adriana-Lima-Without-Makeup-image-6.jpg żadne cudo jak widac, zqwykła, ładna dziewczyna ( nie mówię tego złosliwie). czyli masz wyobrażenia oparte o ps. naprawde chodzi po ulicach wiele naturalnie pieknych dziewczyna ładniejszych od niej ale ty pewnie tego byś nie dostrzegł wiec życze ci pustaka który będzie o 5 rano robic tapetę bys nie musiał patrzec na jej naturalny look

Gość gość
czyli wolisz kobiety bez talli niz z talia?