Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniak1989

Podobają mi się tylko modelki

Polecane posty

Gość przystojniak1989
Spoko, jak już mam wyć to do wspomnień o pewnej dziewczynie z przeszłości(nomen omen) też Adriannie :D Uprzedzając pytania - tak, była idealna, choć raczej średniego wzrostu ;) I była spoza branży :)

Gość gość
Jestem ladniejsza, kazdy kto mnie zna Ci to powie, ide spac, dobranoc!! Zycze Ci zebys spotkal druga lime, zakochal sie i mial z nia dzieci i zebys byl szczesliwy do smierci, ale zebys zyl dlugo i szczesliwie Amen! spac

Gość przystojniak1989
Sorry, ale na tym zdjęciu AL bez makijażu wyszła po prostu rewelacyjnie :) Serio :) Tak właśnie wygląda zjawiskowa dziewczyna w wersji "spocona bez makijażu". Nie zmienia to nic w moim obrazie jej :) Co do talii - najwyraźniej wolę bez. Kto wie? :)

Gość Jestem kobietą a Adriana
http://www.gala.pl/newsy/adriana-lima-urodzila-coreczke-8853 Do tej wyżej, co wkleiła to foto, jakby laska przed chwilą wyszła z basenu. To Ty nie rozumiesz na czym polega uroda :) Uroda to piękno rysów, których nie zmieni zaczerwieniona twarz, ani brak makijażu. Wtedy makijaż dodaje tylko doskonałej oprawy.

Pocieszę Cię, że ja Cię rozumiem. Sama też z podobnego powodu z nikim się nie spotykam. Mam do czynienia z muzykami, których uwielbiam i uważam za najseksowniejsze istoty na ziemi. Trochę z nimi flirtuję, ale staram się unikać romansów - wiadomo, muzyk nie jest materiałem na stały związek (niektórzy wprost mówią, że w związki nie wchodzą, inni "wchodzą", ale zdradzają na lewo i prawo), secundo - trochę nie za bardzo mi wypada sypiać z ludźmi, z którymi jakby nie było pracuję. Więc szukam niby faceta poza środowiskiem, ale kurczę, jak można jednego dnia pić wino z gwiazdą rocka, a drugiego zakochać się w kimś, kto pracuje w banku albo jest informatykiem. :/ No jak?

'Sorry, ale na tym zdjęciu AL bez makijażu wyszła po prostu rewelacyjnie Serio Tak właśnie wygląda zjawiskowa dziewczyna w wersji "spocona bez makijażu". Nie zmienia to nic w moim obrazie jej' . Mam podobne postrzeganie urody zarówno kobiecej, jak i męskiej :) Podoba mi się tekst powyżej "jestem ładniejsza" (od limy) :D Laski, jesteś tak żałosne, że boli :)

Gość gość
ok skoro tak uwazasz, ale powinienes tez wiedziec ze sa osoby ktore nie uwazaja ja za ideal i tez powinienies to uszanowac bo kazdy lubi co innego ja np talie :)

Gość gość
e tam, moze sie podobac ale nie jest to nei wiadomo jaka pieknosc. kiedys byly naturalnie piekne kobiety jak BB czy Raquel welch, na ich tle to Lima jest pospolita, ogolnie taka słodka dziewuszka, ładna ale nie jest to magnetyzm ktory zapiera dech w piersiach no ale pospolity gust masz to co począć. szukaj szukaj ideału, ciekawe jak za 30 lat bedziesz na to patrzyl, i cop ty masz do zaoferowania "przystojniaku"

Gość przystojniak1989
Ok, uznaję, że dla kogoś AL to nie jest ideał. Ale twierdzenie, że 80% czyiś koleżanek jest od niej ładniejsze, to już nadużycie :P

Gość gość
"jestem ładniejsza" (od limy) smiech.gif Laski, jesteś tak żałosne, że boli usmiech.gif A moze pisala to osoba ladniejsza od limy ;)? Hmmmm?

Gość gość
obiektywnie jest ładna ale po pierwsze nie jest pięknośćią, po drugie ty nawet penwie nie miałbyś szans na kandydatki z top model więc po co ten temat:P

Gość przystojniak1989
Ta, nagle w jednym wątku 4 dziewczyny, które twierdzą, że są ładniejsze... Tylko gdyby tak było, to by miały 100 kandydatów na faceta na dzień :D

Gość gość
Hehe a moze tak maja? ;)

Gość przystojniak1989
Dziewczyny, przestańcie mi facetowi gadać, kto jest ładny, a kto nie, bo to się robi śmieszne. Pogódźcie się, że nie jesteście najładniejsze na świecie :P

"A moze pisala to osoba ladniejsza od limy" . Statystycznie mało prawdopodobne ;) Chyba że pisze na Kafe z ciepłego morza, z luksusowego jachtu, w przerwach między ekskluzywną sesją lub kolacją z jakims przystojnym milionerem, to może tak ;) Bo jeśli ma inny los, na przykład siedzi w jakims polskim grajdole w mieszkaniu rodziców - to nie jest ładniejsza od Limy :)

Gość gość
a skad wiesz ze nie maja? one tu tylko oceniaja a nie pokazuja swoje foty i zyciorys. poza tym nie kazda tu napisala ze jest ladniejsza tylko ze nilam nie jest idealna pieknoscia. moze ktos byc bardzo brzydki i tez napisac ze lima spoecjalnie nie jest ladna bo jego zdaniem np. widzial gdzies duzo ladniejsza kobiete od niej.

Gość gość
Ej wezce, wezcie, wezcie! Denerwujecie mnie piszac, ze laski sa zazdrosne. A moze na kafaterii siedzi jakas pieknosc ktora naprawde jest przepiekna hm hm? ;)

Gość gość
widzisz podobają ci się modelki ale te które znasz sa głupie próżne czy maja inne wady:p może jak dojrzejesz to zobaczysz że licza sie też inne rzeczy hiehie ale taki temat to tylko facet mogł wymyślić, nie znam żadnej dzewczyny, która by powiedziała że podobają jej sie tylko modele czy aktorzy

Gość Elizzza
To jest kwestia gustu moim zdaniem. Ja uważam, że jest ona bardzo ładna, ale ładniejsza według mnie jest Alba :)

Gość przystojniak1989
Tylko facet mógł założyć taki temat, a tylko kobiety mogą twierdzić, że Lima jest "średnia" :D

Gość gość
Mi duzo ludzi proponowalo modeling ;) wiec moze gdybym sie zgodzila to bym siedziala na jachcie;D wiec wiesz, zcyei jest zycie. To, ze rano wstaje i wykopuje buraki to nie znaczy, ze nie moglabym zrobic kariery ;) Statystycznie malo prawdopodobne, ale prawdopodobne, ze siedza tu ladniejsze od Limy - ladniejsze nawet dla Ciebie i autora:)

Gość Autorze złe forum
wybrałeś. Poczytasz tylko wypociny pasztetów typu "ona wcale nie jest taka ładna", szkoda czasu na gadanie tutaj o kobiecej urodzie, tu każda piękniejsza od najpiekniejszych lasek tego padołu 🖐️

Gość gość
Mojemu wspolokatorowi sie nie podoba - nie jest gejem, a np alba mu sie podoba.

Gość gość
nie, nie tylko kobiety maga tak twierdzic. nie reprezetujesz 100% meskiej populacji tylko siebie

Gość gość
nie tyler średnia, co że sa ładniejsze od niej:P to ty ją sobie na peidestale stawiasz:P ale ciebei i tak najabrdziej boli chyba to że nie masz szans u jej podobnych istot więc penwie wcale żadne z ciebie przystojniak:P

Gość przystojniak1989
Taa, zaraz uwierzę w tych współlokatorów :D Zresztą wiadomo, że nie każdemu facetowi musi się spodobać ;) Ale o marginesie nie rozmawiamy :)

Gość gość
Moj wspolokator nie jest marginesem ;)

Dla wskazania różnicy podam, że pasztetem bez klasy, którego uroda jest sztucznie lansowana jest na przykład nasza rodzima, modna ostatnio Natalia Siwiec. To przykład tendetnej, pospolitej bladzi. I właśnie dlatego Lima była na szczycie modelingu, a siwiec pokazuje cycki i lansuje się w tvn-ie i to jedyne, co może :)

Gość Elizzza
Jestem ciekawa jak Ty wyglądasz.

Gość przystojniak1989
Zgadzam się z opinią o Siwcowej. Beznadzieja. A w porównaniu z AL to już w ogóle :)