Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniak1989

Podobają mi się tylko modelki

Polecane posty

Gość gość
autor i tak nie ma szans nawet na podróbkę Limy :P

Gość gość
no ale w sumie to i lima i siwiec maja bardzo podobne typy urody

Gość przystojniak1989
A ja jestem ciekaw jak Ty... czekaj, już wiem. Na pewno gorzej od AL :)

Gość xen
Lubię pasztet ten z biedronki,chyba polski się nazywa;).

Gość przystojniak1989
Nie mają podobnych. Znowu jakiś pasztet nie wiem o czym pisze?

Gość gość
Co sadzicie o mashy tyelnie?

Gość Elizzza
Tak jak już toa napisałam, jest to kwestia gustu. Pewnie znajdzie się taki dla którego wyglądam lepiej niż ona ;)

Gość przystojniak1989
Za duże oczy,

Gość gość
maja. ciemne wlosy, jasne oczy, ciemna karnacja, bardzo podobna figura tylko ze siwiec ma wieksze i sztuczne piersi. tyle.

Gość Jestem kobietą a Adriana
Nieważne, na co szanse ma autor. Jeśli chce, niech mierzy za wysoko, najwyżej spadnie :) Lima też jest tylko przykładem (dla kogoś innego to będzie alba, belluci z młodości, charlize theron z młodości, czy ktokolwiek). Zabawne jest to, że kafe jak zwykle nie zawiodła :) Wlazło stadko przeciętniaczek i zaczęło rozliczać piękność z urody :) To poniżej waszej godności jest, laski.

Gość gość
Ja napisalam, ze dla mnie lima jest srednia - to ja sie tak autora dopytywalam o jego typy. Ale jak mam porownac rubik to limy to lima jest niebianska pieknoscia ;)

Gość przystojniak1989
Elizza - pewnie tak. Jak już powiedziałem, będzie to margines. Ale to wcale nie znaczy, że jesteś brzydka. Anja Rubik nie jest ładna.

Gość gość
Jestem kobietą a Adriana, hehe no dokladnie tez o theron i belluci chcialam wspomniec;d

Gość przystojniak1989
Z Thheron się zgadzam, Belluci młodej nie kojarzę ;)

DO autora: Facet, jarasz się ciągle AL jak jakaś 13-o latka swoim idolem z plakatu na ścianie. Ja na ulicy widzę wiele pięknych dziewczyn i kobiet i dlatego, że są PRAWDZIWE są piękne, seksowne i pociągające. Można z nimi pogadać i poczuć jak pachną a ty ciągle Lima taka, Lima siaka. Naprawdę jesteś tak ograniczony umysłowo, iż uważasz że na świecie jedna tylko kobieta jest najładniejsza? A może są ładniejsze tylko nie są sławne/znane bo nie pracują w popapranych branżach ? Żal d...ę ściska na taki temat. Jesteś jeszcze młody i masz nieźle zryty beret. Jeśli z ciebie taki przystojniak to szkoda że masz siano we łbie.

No widzisz, mi właśnie Anja Rubik się bardzo podoba, dlatego, że jest taka charakterystyczna. Jak patrzę na AL to myślę sobie "wygląda prawie identycznie jak 100 innych modelek, które codziennie widzi się w tv i internecie. Nuuudy".

Gość xen
Nie mają podobnych. Znowu jakiś pasztet nie wiem o czym pisze? x Piszę o pasztecie,nie pasztetowa.Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Gość gość
Wlazło stadko przeciętniaczek i zaczęło rozliczać piękność z urody usmiech.gif To poniżej waszej godności jest, laski. Ej, ej nie zapedzaj sie, moze to naprawde super ekstra laski pisza ;)

Gość przystojniak1989
Vivo - AL to był przykład do tematu. Czytaj ze zrozumieniem, bo sam masz siano we łbie.

Gość gość
Moje typy: lima, alexis bledel, sophie marceau, theron, zgadzacie sie?

A w ogóle to ten temat nie był chyba po to, żeby licytować się, kto jest najładniejszy, c'nie?

Gość przystojniak1989
anako - temat to już jest do likwidacji, bo do rzeczy było może 4 wypowiedzi, reszta to hejt po AL :P

Gość xen
Chłopcy,dno i wodorosty.Idźcie spać bo jutro trzeba wstać,hmm na mszę bo niedziela wolny dzień.

A tak z ciekawości, w jakim sensie modelki mają zryty charakter? Są zarozumiałe? Nie interesuje ich nic poza ciuchami i makijażem? Traktują facetów jak zabawki?

Gość gość
belluci fajna jest ;)

Gość przystojniak1989
Zarozumiałe i żyją od używki do używki (jeśli wiesz o czym mówię). Hedonistki bez cienia refleksji nad życiem. Takie moje odczucia niestety.

Gość gość
Ale to, ze lima nie jest dla mnie jakos szczegolnie piekna to nie znaczy, ze jestem zazdrosna wredna baba;) Doceniam urode marceau, alby, belluci, agnieszki wagner ;) Po prostu Lima mi niebardzo lezy