Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniak1989

Podobają mi się tylko modelki

Polecane posty

Gość przystojniak1989
Jednym słowem stał związek odpada, a jednorazowe przygody mnie nie interesują, mimo niekiedy wielu propozycji. Zresztą sama taka propozycja już mnie dodatkowo odrzuca od kobiety, jeśli wychodzi z jej ust :P

Gość xen
Bliżej mi do Moniki,a Charlize jest przepiękna.

Gość Jestem kobietą a Adriana
To prawda, marceau z młodości i agnieszka wagner nasza rodzima - piękne twarze. Dobra, co to za temat w ogóle? :D Gadamy o pięknych laskach? :D A biedny autor ma problem ;)

Gość gość
Moglabym z Toba chodzic, mam ulozone w bani ;)

Ciekawe, bo mówi się niby, że modelka powinna nie tylko wyglądać, ale też mieć osobowość, żeby ludzie chcieli z nią pracować. Poza tym wydawałoby się, że jeśli ktoś dużo podróżuje po świecie, spotyka się z różnymi ludźmi i ma do czynienia z różnymi kulturami, to powinien być otwarty i umieć odnaleźć się w rozmowie i w towarzystwie.

Gość gość
Jestem kobietą a Adriana Widzisz, mamy podobny gust :) Mi tylko ta lima nie lezy po prostu no, nie wiem dlaczego ;)

Gość przystojniak1989
Niektóre mają osobowość - są inteligentne, ambitne, ba - niektóre nawet oczytane... no ale jak potem jest impreza i takiej dziewczynie puszczają wszelkie hamulce, to te wszystkie powyższe pozytywne cechy w mojej głowie zostają anulowane :) I widzę tylko dno w pięknym opakowaniu, co jest groteskowe, jak czasami dziewczyna o urodzie niewinnego dziecka zachowuje się jak K :P

(z muzykami przynajmniej tak to działa, wszyscy są uroczy towarzysko i jest z nimi zawsze o czym porozmawiać. Inna rzecz, że niektórzy strasznie gwiazdorzą i trzeba się nimi zajmować jak dziećmi. Z używkami też często przesadzają, chociaż narkomana na szczęście jeszcze nie spotkałam).

Gość xen
Faceci lubią k..wy,tylko nie chcą ich mieć za żony.

Może mam siano we łbie ale mój łeb nie jest tak zryty jak twój i nie mam takich problemów. Ty zaś, autorze, masz jakieś problemy natury emocjonalnej lub z przystosowaniem więc radzę lekarza a nie forum bo tutaj jeszcze ci problemów dołożą.

Gość przystojniak1989
Vivo - idź spać :)

Ej, a może one muszą tak się "przystawiać" do facetów, bo wiedzą, że inaczej nie dostaną pracy?

Gość gość
Nie wiem czy muszą :P Znam taką (bardzo w moim typie) co "tylko" chlała na umór, I fakt - jej kariera długo nie potrwała. A miała i talent, i warunki.

Wiesz co? jak chcesz poderwać jakiś ideał to popracuj nad sobą bo jak będziesz jęczał na babskim forum to nie wiem czy któraś piękna, mądra, inteligentna i bogata na ciebie poleci :P

Gość gość
Vivo - wyłącz grzecznie komputer :)

No widzisz, to chyba masz odpowiedź, musisz szukać poza środowiskiem. Z drugiej strony "normalne" dziewczyny nie będą wyglądać jak supermodelki, bo nie biegają co chwilę do kosmetyczki i fryzjera, nie używają tak dobrych kosmetyków, nie potrafią robić profesjonalnego makijażu itp. Ja z doświadczenia wiem, że idealnie gładka, promienna cera, nawet dziewczynie o średnio urodziwych rysach daje naprawdę dużo. Ale jeśli ktoś nie jest modelką, to nie ma czasu ani głowy, żeby aż tak bardzo o wszystko dbać.

Jest niezła, ale sprawa zakochania to trochę inna rzecz. Teraz jest fajna Barbara Palvin. Mnie się podoba jeszcze Kasia Smutniak.

Gość gość
Jak mnie by stylisci przez rece przepuscili, to bym zostala miss world. Z kazdej pokraki mozna zrobic super paszteta. :-D Pociecha dla wszystkich pan.

Gość only top modelki
only top :)

Gość gość
zgadzam sie palvin lepsza od limy, a i tak dziwne dziewczyny powiedza, ze jestem zazdrosna bo mi sie lima nie podoba.

Gość zelda10000
a mi podoba się niesamowicie Anna Koryto z Tap madyl.Lima jest rzeczywiście piękna,ale przeciętna.

Gość zelda10000
a nasza polska Przybylska?przecież jest naprawdę piękna.