Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andka

Maz nie chce uprawias sexu

Polecane posty

Gość andka

10 letni zwiazek maz po urodzeniu naszego syneczka stracil kapletnie zainteresowanie. Nie chce sie kochac, nie caluje, nie przytula odnosi sie wulgarnie, jest rozdrazniony,. Maly ma 6 miesiecy a ja zastanawiam sie nad rozstaniem

Gość Pitero
Może ma kogoś na boku.

Gość andka
Dziecko pochlania mi b.duzo czasu ale sie staram, sprzatam ile moge obiad jest zawsze, a on wiecznie nie zadowolony, czy dbam o siebie szczeze juz nie tzn nie mam codziennie makijazu ani umytych wlosow, ale on nalezy do tych meszczyzn co mu to wrecz zawsze odpowiadalo bo gdy sie staralam i bylam wypicowana to mial problem ze pewnie ktos byl albo ja bylam itp. Rozmowa nie pomaga bo jest strasznie zamkniety w sobie. Prubowalam wszystkiego i nic...

Gość Roberto85
faceci mają wiele fantazji na temat seksu a zwłaszcza lubią te w których kobieta jest uległa suczką może nigdy ci nie powiedział ze kręci go taki seks a teraz tymbardziej boi się ciebie matki tak traktować

Gość andka
opcja zdrady czy kochanki odpada, kasy nie ma bo ja trzymie reke nad wszystkim, po pracy zawsze do domu przylazi albo idzie spac albo patrzy na tv, zadnych tajemniczych tel, ani tracenia sie kasy auto stoi 24h pod domem bo do pracy ma 5 krokow Nie wiem co mu jest

Gość Pitero
A nie zaczął późno wracać z pracy? Nie zaczął szczególnie dbać o siebie?

Gość andka
kiedys mi powiedzial ze mam sie poczuc tak jak on sie czul jak bylam w ciazy ... ale to nie w porzadju bo ciaza byla zagrozona i nie moglismy poprostu.

Gość gość
Był przy porodzie?

Gość gość facet
dokładnie tak samo miałem nie czułem potrzeby sexu z moją żoną po urodzeniu dziecka byłem wulgarny, ale to samo przechodzi ja potrzebowałem ponad rok i nie słuchaj tu ludzi że ma kogoś czy coś takiego bo to po prostu blokada psychiczna.

andka, nikt nie mówi, że masz być odstrzelona jak stróż w Boże Ciało, ale włosy nieumyte, czy ogólne zaniedbanie, nie wpływa korzystnie na pożycie. Z czego jest niezadowolony? Co Ci mówi jak go pytasz?

Gość andka
nie , wszystko jest jak dawniej... oprucz sexu ktorego nie ma miedzy nami

Gość andka
byl przy porodzie ale rodzilam cesarka wiec jakas tam szeroka czy cos nie jestem po ciazy zostalo mi 4 kg. na plusie wiec jakich takich wielkich znmian w sylwetce nie mam co robic??? dlaczego trwalo to rik u ciebie???

Gość andka
mowi mi ze jestem niedobra matka mimo ze sie staram jak moge i maly ma naprawde luksus ze mna-bardzo o niego dbam itp. #Coraz czesciej mi cos wypomina ze to przez Ciebie itp. tak jak by szukal ofiary,,, gdy cos pytam to albo nie odpowiada albo odrazu z morda wyskakuje ze h*j go to obchodzi itp. Codziennie slysze slowa patrz Patryk jaka masz brzydka matke i glupia... ja sie z tego smieje ale w duszy boli jak H...

Gość gość facet
po mału wróci wszystko do normy daj mu czasu. moja żona po długim okresie wegetacji weszła do sypialni i powiedziała skoro nie chcesz dobrowolnie to cie wezme siłą i tak zrobiła, odrazu sie odblokowałem.

Gość gość
A Ty myslisz ze nie probowalam sila jasne ze tak... to krzyczalze mam przestac, odwalic sie nie dotykac, ze mnie juz nie kocha itp.Kosmos jakis normalnie

Gość Andka
nikogo nie ma bo ostatnio znalazlam jakies foty jakiejs nastoletniej prostytutki ale szybko mu strzelilam w ryja i sie opamietal.

Gość andka
jestem seksoholiczka co mam zrobic? krzyczec i klucic sie z nim przy dziecku?

Gość andka
ktos mnie podszywa wyzej te 2 wpisy

Gość gość
andka ale ty naiwna jestes znalazlas zdjecia prostytutki i nadal utrzymujesz ze on nie zdradza?:O

andka, nie przy dziecku. Jak dziecko śpi to powinnaś wtedy z nim przeprowadzać odpowiednią rozmowę, nie krzyk. Powinnaś stanowczo i spokojnie mu powiedzieć, że nie życzysz sobie takiego traktowania. Nie krzycz, bo wtedy będzie tylko przekrzykiwanie wzajemne i do niczego to nie doprowadzi. Uwierz, że całkowity spokój i niedanie się sprowokować więcej zdziała. Powiem mu, że jeśli nie przestanie Cię tak traktować to odejdziesz i więcej razu mu tego powtarzać nie będziesz.

Gość gość facet
moim zdaniem problem polega na tym że wcześniej przed ciążą mógł cie mieć kiedy tylko chciał czy rano czy wieczorem w obiad a teraz jedynie w tedy kiedy wam czas pozwoli a my faceci zaczynamy sie denerwować przez to i spada nam libido i robimy sie jak stare baby marudni i czym dłużej to trwa tym gorzej jesteśmy do tego nastawieni psychicznie i wyobrażnia przestaje nam działać i pozostaje kłebek nerwów w nas. mam nadzieje że pomogłem. pozdrawiam

Gość andka
powiedzialam mu to mi powiedzial ze mam se isc ze jego to nie interesuje, ze bedzie malego na weekendy zabieral i poszuka mu innej mamy.

Ja nie rozumiem jak facetowi może nie zależeć byś o siebie dbała? Wiesz mężczyzna zawsze dostrzega pozytywne zmiany. Zacznij coś robić z wyglądem. Ale nie chodzi o makijaż. Zacznij uprawiać sport, odchudź się,zadbaj o sylwetkę. To jest coś, co dostrzeże każdy facet.