Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd wstyd wstyd

moj pierwszy raz i jaki wstyd

Polecane posty

Gość wstyd wstyd wstyd

podczas rozbierania sie a wlasciwie sciagania majtek przewrocilam sie.troche smiechu ale ok.podczas robienia loda ugryzalm faceta a potem sie zakrztusilam i wylecialo mi z gardla kawalek salami.podczas robienia minety dostalam okres.jakos to przezyl.potem chcialam anal sporobowac i sie zesralam:Ofacet mnie wyrzucil z mieszkania

Nie martw się. Jak ja pierwszy raz dałem się bzyknąć w kakało to też popuściłem :-o

Gość wstyd wstyd wstyd
czuje sie okropnie

Gość gość
ty tak powaznie?jezuu to faktycznie wstyd

Gość borys1234
to zesraj się też przy lodzie

Każdemu może się zdarzyć. Uprawiam seks analny od dłuższego już czasu i to dość często i mimo to raz na jakiś czas popuszczę w trakcie - to nic niezwykłego.

Gość gość
jesteś już chyba nieźle rozkalibrowany z tyłu kinlej :D

Gość pusiaczek_123
Nie przejmuj sie - gdyby ci z odbytu wylecialo salami, to dopiero bylby wstyd.

Gość gość
podczas rozbierania sie a wlasciwie sciagania majtek przewrocilam sie.troche smiechu ale ok.podczas robienia loda ugryzalm faceta a potem sie zakrztusilam i wylecialo mi z gardla kawalek salami.podczas robienia minety dostalam okres.jakos to przezyl.potem chcialam anal sporobowac i sie zesralampechowiec.gif facet mnie wyrzucil z mieszkania ---zapomnialES dodac ze wylatujac przez drzwi rozwalilas futryne a spadajac po schodach powyrywalas balustrade.na koniec gdy juz bylas na dole drzwi na dwor sie otworzyly i wpadlas prosto na jego samochod.Samochod sie potoczyl i walnal w jego dom a odbijajac sie od niego potracil dzielnicowego.Ten przewracajac sie walnal glowa w hydrant i spowodowal niechcacy powodz.Powstala ogromna kaluza w ktorej utopil sie pies siostry twojego chlopca.

Jak kiedyś ciumkałem jednemu gościowi cipciora to tak strzelił na koniec, że nie dałem rady połknąć wszystkiego i poleciało mi nosem. Jego sperma wisiała mi z nosa jak gile a on się śmiał z tego głupi ch*jek.

Gość gość
dobre :D

Gość gość
obrzydliwe:O