Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edi1234567890

czy możliwa ciąża

Polecane posty

Gość edi1234567890

Witam, mam pytanie do osób doświadczonych, może komuś przytafił się taki przypadek? Mam 32 dniowe cykle, ostatnio miała okres 19 sierpnia przez 6 dni, 26 sierpnia kochaliśmy się bez zabezpieczenia. Na drugi dzień pojawił się przezroczysty śluz. Śluz płodny miałam dopiero od 1 września, czy możliwe że jednak jestem w ciąży? czy plemniki mogły przeżyć te kilka dni? bardzo proszę o radę, odpowiedz? Czy jest szansa że jestem w ciąży? Kiedy mogę zrobić test żeby był wiarygodny?

Gość gość
wygląda na to, że mogliście coś zasiać :) Plemniki żyją tam 72 godziny, więc wszystko jest możliwe. Test zrób po dniu spodziewanej miesiączki wtedy jest najbardziej wiarygodny. A najlepiej z krwi, będziesz miała 100% pewności a nie będziesz się wpatrywac czy 2 kreska jest czy nie..

Gość edi1234567890
bardzo chciałabym być w ciąży, ale nie wiem czy się udało czy nie. Kurczę do okresu jeszcze dwa tygodnie a już już tak bym chciała wiedzieć ;-( nie miałyście żadna takiego przypadku? gdzieś czytałam że po 14stu dniach test może wyjść już pozytywnie

Gość edi123456789
nikomu więcej się coś takiego nie zdarzyło?

Gość gość
jak do miesiączki masz 2 tygodnie, to dopiero teraz jesteś prawdopodobnie w okresie okołoowulacyjnym

Gość edi1234567890
do miesiączki mam 10 dni

Gość edi1234567890
i dodam że zrobiłam dzisiaj test i wyszedł negatywny, no ale może to jeszcze po prostu za wcześnie

Gość w zyciu bym nie pomyslalaze za
mnie się wydaje ze nie jestes w ciązy, stosunek byl za wczesnie i plemniiki nie przezyly. to nawet pewne przy cyklach 32 dniowych.

Gość gość
owulacja rzecz jasna ze mogla Ci sie przesunac i miejmy nadzieje ze to to bylo :) ja jak mialam monitorowana to najczesciej wypadala mi z 8dni przed @:) powodzeniaaa

Gość edi1234567890
wiem że to długo i plemniki nie przetrwały tyle tylko że miałam jeszcze malutką nadzieje że może akurat się udało :-)

Gość Dagmara planujaca
Jak właśnie oglądałam dokument "cud miłości" gdzie twierdzą że plemnik który dotrze już w okolice komórki jajowej może przeżyc do 5 dni

Gość edi1234567890
to musiałby się naprawdę zdarzyć prawdziwy "cud miłości" :-) tylko że teraz to trudno wierzyć w cuda. trudno poczekam do dnia miesiączki, chociaż bardzo bym chciała żeby nie przyszła. ale jak się czegoś bardzo chce to zazwyczaj wychodzi odwrotnie :-(