Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Jak się skończyło liceum to się świat dla mnie zawalił

Polecane posty

Gość prawiczandra92

a znajomy z liceum też się uczył tylko w weekendy i jakoś nic nie stracił na życiu towarzyskim a ja stałem się pustelnikiem prawie. Miałem parę miesięcy taki okres że chodziłem tylko na siłownie i nigdzie pozatym bo nie miałem gdzie. To straszne, mam nadzieje że uda mi się znaleźć pracę która mi wszystko zrekompensuje. Wcześniej nie śmiałem się o to dopominać bo nie miałem wykształcenia, dopiero niedawno mnie matka uświadomila że może jednak coś by się dla mnie znalazło.

Gość WrozkaChrzestna
Prawiczandra. Widze dla Ciebie cień szansy (o ile nie ejsteś projektem kafe) tylko musisz zmienić nastawienie. Po pierwsez musisz przestać się nad sobą uzalać tylko myusisz zacząć działać. Wiadomo łatwo powiedziec trudniej zrobić. Pisałeś w jakimś temacie, zę nie masz żadnych kumpli. Staraj się wyciągnąc jakiego starego kumpla na piwo, np zokazji imienin albo dnia piwa. jak zaczniecie się w mire regulanrnie spotykać to bedzie git. Po drugie jak chodz w takie miejsca gdzie chodzą licealiści (kluby dyskoteki, zabawy) Jeżeli jednak nie jesteś w stanie odnowić kontaktów to zostaje internet - portale randkowe (najbardziej popularna tutaj to chyba sympatia) gry przeglądarkowe RPG (znam dwie pary które sie poznały w grach i się pobrały) i fora tematyczne jeżeli masz jakąs pasje. Głowa do góry jesteś młody jeszcze! Tylko zmien troszeczke nastawianie a będzie dobrez.

Gość gość
no to włąsnie trzeba zacząć! anie masz żadnych kuzynów albo kuzynek czy cos? Tylko przy kompie siedzisz!

Gość prawiczandra90
STRASZNE

Gość prawiczus82
Ja mam gorzej bo też nie miałem dziewczyny i w dodatku nie mam argumentów w wyglądzie

Gość gabor
A próbowałaś skorzystać z epolischwife.com, świetny portal randkowy??:)

Gość Sojuz Apollo
Nie szukam po internecie.