Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka9991

zapomniałam i co dalej

Polecane posty

Gość kruszynka9991

cześć mam pytanie, we wtorek tj. 3.09.2013 zapomniałam wziąć tabletkę, jak mi się przypomniało, że nie wzięłam minęło około 14 godzin, mimo wszystko od razu ją wzięłam, następnego dnia (środa, 4.09) wzięłam o normalnej godzinie, przez kolejne 4 dni(5.09; 6.09; 7.09; 8.09) miałam przyjmować tabletki placebo, i po tym czasie czyli od jutra (poniedziałek 09.09) zacząć brać inne tabletki Madinette 21+7 dni przerwy (brałam Daylette 24+4) . moje Pytanie brzmi: czy jeśli zapomniałam wziąć tę jedną tabletkę, to muszę zachować 7 dniową ostrożność (po tym jak zapomniałam wziąć tabletkę nie współżyłam z chłopakiem) i dodatkowo się zabezpieczać, czy jak zacznę brać te nowe tabletki to mogę już czuć się bezpiecznie ?

Gość gość
tak, musisz

Gość gość
Gdybyś zaczęła Madinette od razu po przyjęciu tabletek Daylette z hormonami albo zamiast brać pominiętą tabletkę i następną tylko od razu przeszłabyś do tabletek placebo to byś nie musiała. A tak to musisz.

Gość gość
Bzykając się trzeba pamiętać o tabsach.Dolna głowa /Cipka/myśli o przyjemnosciach natomiast górna o tabletkach