Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy test

Polecane posty

Gość gość

gość chcialam zapytac Was kobietki czy miala moze z Was któras takie objawy ,ze dzis jestem 12 dni po stosunku,w piatek robilam test była bardzo bladziusienka 2 kreseczka ale to bardzo,prawie niewidoczna usmiech.gif strasznie boli mnie podbrzusze i kregosłup w dolnej czesci,czuje sie dziwnie,zmeczona..czy to moga byc objawy wczesnej ciazy???

Gość gość
skoro kreska jest to znaczy, że test wykrył hormon wytwarzany przez łożysko:) Też miałam taką ledwo widoczną kreseczkę, a teraz jestem w 5 miesiącu ciąży:) zrób dla pewności test z krwi, albo powtórz z rana ten domowy:)

Gość gość
ale ta kreseczka naprawde jest bardzo bladziusienka moge nawet stwierdzic ze przezroczysta...czy moge wiecc wierzyc ze to ciaza ?? :)

Gość gość
a mogę wiedzieć jaki robiłaś test? i o jakiej czułości?

Gość gość
25 IU/L

Gość gość
kup może taki paskowy o czułości 10 mlU. Taki pokaże ci najwcześniej. Albo idź na badanie krwi. Moja kreseczka była ledwo widoczna lekko różowa... wiesz staraliśmy się bardzo długo więc też pare razy widziałam coś czego nie było... Najczęściej nadzieje złudną niestety dawał mi Bobo test... tam zawsze zostaje takie jakby wgłębienie w miejscu 2 kreski.

Gość gość
wiesz to dopiero pierwszy cykl kiedy sie staramy,takze jeszcze wszystko przed nami...ale mam jakies takie przeczucie ze chyba sie udało...nie bede sie nakrecac,bo wiem ze moze byc róznie,ale czuje sie inaczej niz zawsze,sutki mam strasznie wrazliwe,a nigdy tak przed miesiaczka nie mam,strasznie uciazliwy ból kregosłupa w dolnej czesci,i chce podkreslic ze jestem nałogowym palaczem,a ostatnio jakos papierosy mi nie smakuja ..:P

Gość gość
aha i chce jeszcze podklrelic ze w połowie cyklu mialam plamienie,pozniej susza i teraz jakby pare dni przed miesiaczka mam taki strasznie rzadki sluz,mam cały czas uczucie wilgoci na bieliznie,jest on koloru białego

Gość gość
też bolały mnie sutki a nigdy tego nie miałam przed okresem i po tym poznałam, że chyba się udało. Ale tak jak ci mówie... dla mnie kreska nawet blada to już kreska:) Też zakładałam podobny wątek kiedy byłam w twojej sytuacji;p Także całkowicie cię rozumiem. powtórz test i daj znać co tam wyszło:) trzymam kciuki:)

Gość gość
ja miałam rozciągliwy jak przy owulacji tylko bardziej gęsty... poza tym poprostu czułam, że to nie jest znów fałszywy alarm:)

Gość gość
zaraz synek zje obiad i idziemy na spacerek ;)niedaleko jest apteka dyzurna takze sie wybiore :) nie wytrzymam tej niepewnosci :) dam znac wieczorkiem jak wrócimy :) trzymaj kciuki :) pozdrawiam cieplutko i dziekuje za odpowiedz

Gość gość
zaraz synek zje obiad i idziemy na spacerek ;)niedaleko jest apteka dyzurna takze sie wybiore :) nie wytrzymam tej niepewnosci :) dam znac wieczorkiem jak wrócimy :) trzymaj kciuki :) pozdrawiam cieplutko i dziekuje za odpowiedz

Gość gość
niestety,wynik ujemny :( czyli juz raczej sie to nie zmieni,prawda ?? :( co to znaczy?? wczesniej bladziutka kreseczka a dzis nic :( fakt faktem planowana miesiaczka ma byc we wtorek...raczej sie juz nie łudzic prawda???

Gość gość
spokojnie... najwieksze stężenie hcg jest rano... zrób test z porannego moczu:) najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki:) nie załamuj się tylko... nadzieja zawsze jest:) być może mocz jest teraz zbyt rozcieńczony...

Gość gość
możesz się łudzić spokojnie, u mnie najpierw była bladoróżowa, potem ledwie widoczna że powinna w tym miejscu być a potem znikła całkiem... a w ciąży byłam (test robiłam 2 dni po terminie spodziewanej miesiączki.

Gość gość
tak jesteś w ciąży ja 11 dni po sexie w dniu owulki miałam baaaaaaaaaaaaaardzo bladziusienką i cieniutką kreseczke i co ? Jestem mamą 5 mc Ewuni która teraz słodko sobie śpi :-)

Gość gość
no właśnie mówiłam... według mnie każda nawet blada kreska coś oznacza:) małe stężenie hormonu i dlatego tak pojawia się i znika:)