Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy cos z tego będzie

Polecane posty

Gość gość

Poznałam na portalu randkowym faceta. On niewiele na pierwszym spotkaniu mówił o sobie, choc niesmiały raczej nie wydaje się, poza tym zdaje się, że pracuje w ludźmi. Wypiliśmy kawkę, godzine pogadaliśmy i tyle. Następnego dnia posłał smsa kiedy się zobaczymy. Wstępnie się umówiliśmy. Myślałam od razu, że spodobałam mu sie, ponieważ prosił, żebym na następne spotkana założyła sukienkę lub spódnicże oraz czarne pończochy. Spotkaliśmy się. Był seks. Nie wiem czy dobrze zrobiłam? Bo teraz mija 2 dzień, a on nie odzywa się w ogóle. Nie wiem czy mam do niego zadzwonić, napisać? Może coś mu się stało? Nie chce mi się wierzyć, żeby chciał mnie wykorzystać tylko tak. Wydaje się poważnym facetem. Co robić? Dodam, że on jest po 30. Ja też.

Gość gość
Za szybko się mu oddałaś, instynktownie zdobył co chciał i odszedł... facet to myśliwy, on chce zdobywać a nie mieć na tacy... popełniłaś błąd

Gość gość
Ale ja też tego chciałam.

Gość gość
no to jaki problem? bo w tym caly jest ambarans, zeby dwoje chcialo naraz

Gość gość
No taki problem, że nie wiem dlaczego on się nie odzywa. Bo ja chciałabym w końcu być w jakimś związku. NIgdy mi sie nie udaje nic :(

napisz nalezy Ci sie jakies wyjasnienie z jego strony.. zachowuje sie jak dziecko nie odzywajac sie a może ma kogoś... albo boi sie że to tez a szybko i jak Ty to odebrałas

Gość gość
Tzn. myśmy juz przed drugim spotkaniem wiedzieli, że tak zbliżymy się do siebie fizycznie. I zgoda była po obu stronach. Tyle,że ja myslałam, że on po odezwie się. A nie... pojechał do domu i słuch po nim zaginał.

Gość gość
powinni ci wyciac jadra i nie zaszywac abys patrzyl i jeczal z bolu i jeszcze powinien ci zboczeniec pchac w odbyt rure od gazu abys bardzo kwiczal

aha no to nawet lepiej :) to napisz tak zwyczajnie co u niego czy cos albo jak mu mija czas

Gość gość
Piszesz że oboje jesteście po 30 stce, tzn po ile macie dokładnie lat?????

Gość gość
Skoro nic o sobie nie gadał, a spotkanie trwało godzinę, to równie dobrze może mieć partnerkę czy żonę, a w internecie szukał tylko seksu. No i znalazł.

Gość gość
Ty powyżej, zatrudnij się w Urzędzie Stanu Cywilnego!

Gość gość
Stara d**a, a głupia jak but. Poużywał sobie, a teraz się nie odzywa. To okroooooooppppnnnneeeee!!!!!!!!

Gość Ania56555
Ale kuźwa problem. Chciał cię tylko przelecieć, specjalnie nic ci o sobie nie mówił żebyś go nie nachodziła i nie narzucała się mu. Dałaś mu d**y, dostał to co chciał od samego początku i cię zostawił. I nie licz że zakochał się w tobie czy coś w tym stylu, po prostu ma cię gdzieś i powoli o tobie zapomina.

Gość gość
A co ma do tego USC? :o

Gość gość
Masz nauczkę na przyszłość, żeby nie sypiać z kimś kogo się widzi drugi raz w życiu i nic się o nim nie wie. Chyba że obie strony liczą tylko na sex i nic więcej, to wtedy proszę bardzo. Jednak w tym przypadku chyba niezupełnie tak było. Facet nie będzie myślał o kobiecie poważnie jeśli ona okaże się łatwa. Aha, nie narzucaj się mu, nie warto.

Gość gość
dobrze się chociaż bzykał ?

Gość gość
Odezwał się. Jesteśmy umówieni na wtorek, u niego :)

Gość gość
Nic o tym nie wiem?

Gość gość
No to znowu cie wybzyka, ale o związku na serio to raczej zapomnij.