Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obciachowe tandetne imiona

Polecane posty

Gość gość

słysząc imie dziecka Lena,Allan,Jesika,Rikardo,Brajan, Oskar,Borys i tym podobne to dostaje mdłości. W grupie przedszkolnej mojej córki jest 6 Len to jakiś obłęd.Moja córka ma na imie EWA i jest jedyna w przedszkolu.Matki czasami łamia języki przy wołaniu swego dziecka. Sąsiad ma dwa psy jeden to Borys drugi to Oskar oba 9 latki i tak maja na imie dzieci dzieci sąsiadów z drugiej klatki !!! Jestem rozbawiona słysząc nawoływania, jedni do psów drudzy do dzieci

Gość gość
co cię obchodzi jak cudze dzieci mają na imię i jak nudne życie trzeba mieć żeby topik o tym zakładać????????????/ wez Ewę i idz na spacer

Gość gość
Czym większy burak mentalny tym większa szansa na imię jego dziecka takie jak Denis, Oliwier, Brajan, Roger, Norman, Vincent, Alan, Oskar, Majkel i tego typu dziwolągi z Hameryki. Ci, którzy to robią chyba nie rozumieją, że to tak jakby dać synowi na imię Burak, Wieśniak, Czereśniak, Pastuch, Obwieś, Gumofilc, Kartofel

Gość prowokacja prowokacjaaaaaaaaaa
kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa kolejna prowokacja znudzonego bezdzietnego gimbusa 🖐️ jesteś naprawdę już nudna i żałosna 💤

Gość gość
dla mnie największym kiczem i tandetą jest Amelka... ble

Gość gość
w grupie mojego dziecka nie ma ani jednej Leny Borysa Oskara i innych które wymieniłaś. Jak Ci nie dobrze to kup sobie coś na mdłości. Ja mogę powiedzieć że imię Ewa jest brzydkie w życiu bym tak dziecka nie nazwała? i co z tego że jest rzadkie staroświeckie i tandetne. I co powiesz?? ps szkoda mi Twojego dziecka dorosła kobieta a myślenie dziecka, popisałaś się moja gratulacje

Gość gość
widzę że niektórych porządnie dotknął temat :)

Gość gość
wszyscy, którzy nazywają dzieci amelki, oliwki, andzeliki, vaneski, nadie, lenki, kacpry, brajany, kubusie to ludzie bez wyrazy, bez jakichkolwiek zainteresowan, weny tworczej, bez malego rysu indywidualnosci, powielający i papugujący tylko wszystko z tlumy, tacy rodzice to po prostu bezmyslna masa roztapiająca sie sama w sobie

Gość gość
W moim mieście imiona typu Lena, Amelia Allan,Brajan,Oskar,Sara,Arleta itp.nadają swoim dzieciom rodziny które nie mają do zaoferowania swoim dzieciom nic, oprócz takiego imienia.

Gość gość
największa patologia w Polsce nazywa dzieci MAGDALENA i SZYMON i DANIEL matki tycj dzieci zabiły je i pochodziły z patologi

Gość gość
Różne lata,miejsca - kiedyś w szkole były Danusie,Dorotki,Basie, Jerzyki,Piotrki..... Ja urodziłam się jeszcze na emigracji i dostałam na imię Monika. W szkole było ponad 1000 dzieci,a ja byłam jedna z tym imieniem. W latach siedemdziesiątych nastąpił wysyp mojego imienia. Pamiętam,że często odwracałam głowę w stronę kogoś kto wołał swoje dziecko - Monika! Moda minęła,znam kilka kobiet urodzonych w latach 70-tych... Podobno imię mówi o charakterze,przyznam że w większości zgadzam się z tym,co o moim imieniu piszą. Jednak wszystkie znajome Moniki są różne.. Nie podoba mi się tylko spolszczanie imion,np. Brajan - Brian,Dżesika - Jessica... Każdy ma jednak prawo do własnego wyboru,najwyżej to kiedyś dziecko będzie miało żal do rodziców.

Gość gość
ostatnio na ulicy jakaś pani zawołała do córki Krysiu-aż się obejrzałam! bo to najwspanialsze uczucie na świecie usłyszeć cos innego! wszędzie dookoła same Julki, Amelki, Wiktorie.

Gość mama madziiiiii
to prawda dzieciobójczynie nadają swoim ofiarom zwczajne imiona więc lepsza wieśniara Nikola nazywająca dziecko Vanessa niż dzieciobójczyni Katarzyna nazywająca dziecko Magdalena:(

Gość gość
dla mnie obciachem było by mieć na imię np Mirka, Zdziska, Zosia, Maryśka, Jadźka itp co do tego jak kto nazywa swoje dzieci to rybka mnie to osobicie bardzo nie podoba mi się Amelia a dla chłopca Karol bleee jestem w ciąży i jeśli będzie dziewuszka to będzie Patrycja a jak chłopiec to Maksym.

Gość gość
W klasie mam 9 Wiktorii!

Gość gość
Nasi rodzice, dziadkowie i pozostali przodkowie walczyli i oddawali życie za to, abyśmy mogli mówić po polsku i nadawać dzieciom polskie imiona. Ulegając modzie na nadawanie imion zagranicznych, jak również zachwaszczając rodzimy język angielskimi wyrazami typu: Wow! Ups! OK! Sorry! to tak, jakbyśmy spluwali na ich mogiły. Wywalczyli wolność, ale nie przewidzieli że głupota aż tak się rozpanoszy.

Gość gość
a kogo obchodzi kogo masz w klasie dziecko:D do nauki tłuku , bo jutro do szkoły więc spadaj już z tego kompa i nie wymyślaj coraz głupszych prowokacji

Gość gość
Ciekawe ile osób nadało by imię Amelia gdyby wiedziało, że jest to nazwa bardzo poważnej choroby...

Gość wszystkie Katarzyny
pochodzą z największej patologii, Katarzyny to manipulantki, puszczalskie k***y bez skrupułów, nie nadają się na matki, mają skłonności do dzieciobójstwa, najlepszym przykładem jest Katarzyna Waśniewska, która z zimną krwią zamordowała swoją córkę Magdalenę i oszukała pół Polski.

Gość gość
Ale to właśnie na wiochach lub w patologii najczęściej są właśnie Dżessiki, Brajany, Alany i inne dziwolągi :)

Gość gość
popieram w całości. chce mi sie rzygać na myśl o takich imionach. te które wymieniłaś + kewin i igor fuj nawet psu na imie bym tak nie dał.

Gość gość
Oliwia to albo kojarzy się z produktem spożywczym, albo z bitwą pod Oliwą. Kiepskie imie, zwłaszcza dla dziewczyny.

Gość gość
wszystkie matki, które żyją w konkubinacie z nowym facetem mają skłonności sadystyczne, nie interesują się swoimi dziećmi z poprzedniego związku, przykładem jest matka Daniela która w bestialski sposób zagłodziła wraz swojego syna. Nie ma nic gorszego niż kobieta z odzysku z dzieckiem

Gość gość
Mi nie podobają się te ,,nowoczesne " imiona w Polsce typu : Nikola, Jessica, Brajan itd. Śmieszne, rodzice z Polskim nazwiskiem nazywają dziecko zagranicznym imieniem. Jak to brzmi ?! Jessica Woźniak? Albo Nikola Nowak? :/ Oliwia Kowal Amelia Kowalska

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Nasi rodzice, dziadkowie i pozostali przodkowie walczyli i oddawali życie za to, abyśmy mogli mówić po polsku i nadawać dzieciom polskie imiona.] skonczony idiota :O oddawali zycie za polskie imiona, wiec nazywajmy dzieci dalej: z lacinksiego: anna, z greckiego: agnieszka, katarzyna; meskie: andrzej z greckiego, dawid - hebrajski, Maciej-hebr, marcin-lacinskie itd, itd, itd :D

Gość gość
"popieram w całości. chce mi sie rzygać na myśl o takich imionach. te które wymieniłaś + kewin i igor fuj nawet psu na imie bym tak nie dał." :D:D:D 🖐️ witamy kolejnego gimbusa na forum o ciąży:D powiedz mi jak trzeba być ograniczonym żeby będąc chłopakiem przebywać na forum o porodach, dzieciach i MACIERZYŃSTWIE:D ? aż tak bardzo jesteś skończony i nikt nie chce z tobą gadać w realu że musisz wymyślać prowokacje:D? ale debil hhahahahahah ps wyrzygałeś się już?

Gość gość
Hehe, zauważam śmieszną właściwość: jedni rodzice wybierają imiona modne, bo są modne (świadomie dlatego, albo i podświadomie), a drudzy wybierają celowo imiona, które mają być rzadkie, po czym odczuwają ogromną potrzebę pochwalenia się tym ;) Sam mam dwoje dzieci: syn ma imię, które po prostu podobało się mi i żonie (Jerzy), jest dziś bardzo rzadkie, ale było dość częste dwa pokolenia wcześniej, pasuje jak ulał do Jureczka ;) I ma ogromny wachlarz form możliwych do użycia w zależności od wieku i sytuacji (Jerzy, Jerzyk, Jurek, Jureczek, Jurcio...). Z kolei córka to Zosia - imię bardzo częste dzisiaj, co mnie ani ziębi, ani grzeje. Wybraliśmy je akurat po kimś bardzo bliskim z rodziny, a z takim zamiarem (że tak będzie się nazywać kiedyś moja córka), nosiłem się od 16 lat ;) Wtedy to było rzadkie imię, właściwie same babcie mojego pokolenia je nosiło. Dziś jest częste, ale nie interesowało mnie to i dalej nie interesuje. Inna sprawa, że niektóre modne imiona rzeczywiście są irytujące. Ale nie z powodu tego, że są częste, ale że wyłoniły się nagle znikąd, by za chwilę ogarnąć całe podwórka ;) + oczywiście zapożyczenia obce na siłę. Nie będę podawać przykładów, bo to nic nie zmienia :)

Gość gość
jak uslysze, ze ktos nazwal znowu swoja corke majka julka lub amelka to padne na twarz! rodzice opamietajcie sie! moja znajoma, ktora ma przedszkole, musiala pomieszac grupy, tylko przez to ze wiekszosc dziewczyne nazywala sie julka!

Gość gość
a kogo obchodzi twoja znajoma i jej tępota? jak taka głupia i nie potrafi ogarnąc dzieci to niech rzuci robotę. za moich czasów też imona się powtarzały, było o wiele więcej dzieci, liczniejsze klasy i nauczyciele nadali radę!!!!!!!!!!!\ ale wtedy byli prawdziwi nauczyciele z powołania a nie takie p**deczki jak teraz:O co przerasta ich ogarnąć grupę

Gość gość
a kogo obchodzi twoja znajoma i jej tępota? jak taka głupia i nie potrafi ogarnąc dzieci to niech rzuci robotę. za moich czasów też imona się powtarzały, było o wiele więcej dzieci, liczniejsze klasy i nauczyciele nadali radę!!!!!!!!!!!\ ale wtedy byli prawdziwi nauczyciele z powołania a nie takie p**deczki jak teraz:O co przerasta ich ogarnąć grupę