Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obciachowe tandetne imiona

Polecane posty

Gość gość
Amelia choroba wrodzona charakteryzująca sie brakiem kończyn lub jednej z konczyn. Nadal podoba się wam to imię?

Gość gość
nadal bo nikogo to nie obchodzi a ty kazdej napotkanej amelii bedziesz to przytaczala o matko ale idiotka

Gość gość
Obciachowe i tandetne: Kewin-Brajan-Alan-Oliwier-Dżesika-Oliwia-Andżelika.

Gość gość
oraz Nikola

Gość gość
moja corka ma na imie Kasjana to bardzo bardzo stare imie ktore ma meski odpowiednik

Gość gość
rany kolejny denny watek załozony przez kolejna mamusie-idiotke :/

Gość gość
najwazniejsze autorko, ze ty jestes taka hop siup do przodu, co? :D Dalas dziecku na imie Ewa (co prawda za cholere nie wiem w czym Ewcia lepsza od wysmiewanej tu Lenki) ale za to brak ci oglady, kultury i klasy. Mnie w domu uczono, ze ludzi nie ocenia sie po imieniu, ubraniu ale po zachowaniu, po tym co soba reprezentuja. Ale.....wielki wplyw na takie a nie inne zachowanie ma srodowisko z jakiego sie pochodzi. Ot, taki bonus zyciowy :D

Gość exdebill_po_wakacjach
do:08.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość dzielisz rodziców na dwie grupy, po czym sam się tłumaczysz, ze swojego wyboru, z którego wynika, że jesteś ponad to? a przecież ktoś z zewnątrz jak usłyszy iniona twoich dzieci to pomyśli sobie - no tak, najpierw chcieli zabłysnąć rzadkim imieniem (i pochwalili się na kafeterii), a potem dali modne;) każdy rodzic ma jakiś powód, żeby nadac imię dziecku, u nas jest akurat odwrotnie jak u ciebie, syn ma starodawne imię po dziadkach, które wpisuje się w aktualny nurt najmodniejszych imion męskich, a córka ma charakterystyczne, mało popularne imię, na które ludzie róznie reagują, a którego wybór był podyktowany kompromisem i pewnymi założeniami, które miało spełniać:)

Gość gość
Justyna-bardzo ładne imię.A co do tematu gusta są różne.

Gość ona sonia
wszyscy, którzy nazywają dzieci amelki, oliwki, andzeliki, vaneski, nadie, lenki, kacpry, brajany, kubusie to ludzie bez wyrazy, bez jakichkolwiek zainteresowan, weny tworczej, bez malego rysu indywidualnosci, powielający i papugujący tylko wszystko z tlumy, tacy rodzice to po prostu bezmyslna masa roztapiająca sie sama w sobie XXX Hmm, a to ciekawa teoria, moje dziecko ma Kuba i wiesz co??? Jestem kobietą; z zawodu programistą, dodatkow prowadze własną firmę zajmującą się tłumaczeniami. Moją pasją sa podróże i wyjeżdzam ok 5-6 razy w roku w fajne miejsca. Nie leżeć d**ą na piachu tylko zwiedzać, poznawac kulturę miejsc w których jestem. Niedawno zrobiłam sobie prawo jazdy C+E, tak po prostu- ze zwykłej ciekawości- jak to jest prowadzić duże samochody. Może kiedyś mi się przyda- uważam że była to pewnego rodzaju inwestycja; znam biegle 4 języki, więc wybacz, ale nie uważam siebie za człowieka bez weny twórczej, bez zainteresowań, bez pomysłu na siebie i na życie itp. Troche kiepska ta Twoja teoria. A to, że moje dziecko ma na imię jak wiele innych- cóż- nie jestem dziwakiem po prostu.

Gość gość
A ja mam Adasia i jest cudowny :)

Gość gość
Dzdsika, Blanka, Oliwia, Alan, Kewni, Brajan itp OHYDA!