Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Czy jest tu jakaś osoba dobrej woli, która wie czym jest g***t, niechciana ciąża i pomoże zamówić mi tabletki ze strony women on web, niechcę nikogo wykorzystać

Gość gość
jeżeli ciaza jest wynikiem g****u, to masz prawo do legalnej aborcji

Gość gość
lekarze mi nie wierzą, proszę pomóżcie

Gość gość
dokladnie. jesli piszesz ürawde, masz prawo usunac legalnie w spitalu. to lepsze niz tabletki.

Gość gość
g***t sie zglasza na policje. nie zrobilas tego? kto cie zg****il, moze klamiesz?

Gość gość
ale w jaki sposob pomoc ci zamowic? Nie umiesz sama?

Gość gość
a co zrobi z tym policja, ja niechcę o tym myśleć, chcę zapomnieć i nie wracać do tego a nie jeszcze opowiadać o tym obcym ludziom, to wszystko mnie przerasta, rozumiecie, ja już nie myślę logicznie ostatnio o mało co nie oparłam się w szpitalu bo nałykałam się tabletek nasennych,

Gość gość
a co zrobi z tym policja, ja niechcę o tym myśleć, chcę zapomnieć i nie wracać do tego a nie jeszcze opowiadać o tym obcym ludziom, to wszystko mnie przerasta, rozumiecie, ja już nie myślę logicznie ostatnio o mało co nie oparłam się w szpitalu bo nałykałam się tabletek nasennych,

Gość gość
internet mam tylko w telefonie a przez niego nie da mi się zamówić tych tabletek,

Gość gość
policja zlapie tego przestepce, moze to uchroni inne kobiety przed gwa ltem. ok, jak nie chcesz to nie. cos mi sie wydaje, ze sciemniasz. wpadlas itd. mnie aborcja nie przeraza. sama ja mialam. jakbym musiala, zrobilabym to 2 raz. jestem w kraju,gdzie to legalne. nie polecalabym tabl. powiedz prawde. jak juz sie uparlas na te tebl, wejdz na str i postepuj zgodnie ze wskazowkami. czego tam nie rozumiesz?

Gość gość
idz do kafejki internetowej, to maly koszt. sama sobie zamow. ja na siebie tego nie zamowie,ani placic nie bede. litosci ludzie!

Gość gość
Gdybym wpadła to prosiłabym bym o pomoc chłopaka a nie tutaj, co ty myślisz że jest mi łatwo to pisać otóż nie każdy kolejny dzień jest nie do przeżycia, brałam pod uwagę zażycie samego misoprostolu ale boję się że to nie zadziała i ciąża będzie się dalej rozwijać

Gość gość
to idz na pilicje, wskaz sprawce, oni go zlapia, udowodnij po fakcie juz pewnie m-cznym,ze to on, dadza ci zaswiadzczenie,ze bylas zwaglcona i za darmoszke, legalnie, bez tabltek to zrobisz. nikt normalny na siebie tego ni zamowi.

Gość prowokacja ale odpowiem
idiotko nie ty pierwsza i nie ostatnia usuwasz:O co ma telefon do zamówień nie wymyślaj głupot prowokatorko. jak zamówisz tabletki musisz jeszcze monitorować przesyłkę itp. a tak w ogóle to s********j na forum women on web tam ci pomogą a nie jęcz tutaj

Gość prowokacja ale odpowiem
jak wczesna ciąża to misoprostol pomoże wydalić ci zarodek ale im dalej tym mniejsza skutevcznośc