Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllla29

dlugosc i grubosc penisa a ANAL

Polecane posty

Gość olllla29

powiedzcie - dajecie swoim partnerom umieszczac calego penisa w odbycie? moj wczesniejszy partner mial takiego "standardowego" wiec nie bylo problemu - obecny za to ma sporo wiekszego i grubszego:) z drugiej strony, jak widzialam jakie czarne penisy wsuwaja białe laski - to zdębiałam:) jak to jest u Was?

Gość gość
dajemy d**y jak się patrzy

Gość gość
Nie pękaj, nadziewaj się równo zmieści się każdy, tylko się żeluj fioletowym durexem

Gość gość
Cipkę nastawiaj po to jest

Gość gość
moj poprzedni facet mial kolosa - 25cm/17.5cm wiec jak powiedzial ze chce analnie to go pogodnilam, ale sie nie poddawal i z czasem probowlaismy. bylo ciezko ale odbyt umie sie dostosowac i wcale obecnei nie mam 'rozjechanego' jak mi zaraz ktos wrzuci. obecny facet ma srednio grubego i jakies 18cm i bardzo fajnie sie analnie kochamy... tak wiec cierpliwosci, no i wyrozumialosci ze strony partnera. no i dobry nawilzacz i masowanie lechtaczki :)

Gość gość
Bez masowania dzyndzla to wcale nie wejdzie

Gość gość
dokladnie o tym mowie... masownaie lechtaczki to przy duzych szczegolnie to podstawa... ale wszystko sie zmiesci ;P duze sa lepsze n co ja poradze ze tak mysle? :P

Gość gość
a ile ma ten twoj co ma sporo wiekszego i grubaszego? :P

Gość gość
Dziś w nocy zmieściłem całego i to nie raz. Przez godzinie bzykałem tak mają Panią, a mam 25cm, aż doszła do orgazmu. Tyłek ma normalnie ścisły ale ślina i podniecenie dają radę. Z rana ledwo stała ale była zadowolona :)

Gość moniaaaa56756
tak, dopiero wowczas czuje mega podniecenie. a im wiekszy, tym lepszy!

Gość gość
D**y są tak różne jak i penisy. Jednej ołówek, drugiej rura 2 cale.

Gość gość
jak pierwszy raz mialam miec duzego w pupie to bylam przerazona, ale po pewnymc zasie juz bylo super i teraz uwielbiam takie w sobie w kazdej dziurce :P

Gość Michał i Basia

Ja mam 18 cm i średnia grubość. Gdy pierwszy raz uprawialiśmy sex analny z żoną to się obawiala trochę ja bolało i na drugi dzień czuła dyskomfort. Ale kiedyś zgodziła się pierwszy raz na spotkanie w trójkącie i z większym. Znalazłem osobę jej się spodobał ale na spotkaniu zapoznawczym miała jemu obciągnąć i okazało się że ma 25 i bardzo grubego bardzo się przestraszyła. Ja jeszcze gościowi powiedziałem żeby jej niezalowal i pchał całego w gardło i ja trochę potrzymał! Okazało się że zmieściła całego a nigdy wcześniej takiego niemialam. Na spotkaniu na anal było podobnie bała się ale dała rady i wszedł z bulem ale wszedl. Tylko na drugi dzień ja brzuch bolal. Każde następne spotkanie z nim było już coraz lepiej aż zaczną bez problemu w nia wchodzić zakaźnym razem. Więc jak widać każda dziurka się dostosuje do rozmiaru.