Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to krwawienie z odstawienia

Polecane posty

Gość gość

hejka. jak bylam w szpitalu wywoali mi okres luteiną. mialam od tej pory zażywać tabletki anty (to pierwsze opakowanie w zyciu) okres dostalam wieczorem we wtorek ok 21 a w srode ok 7.00 wzielam pierwsza tabletke. 4 dnia cyklu moj chlopak mogł wprowadzis placem znikomą ilość nasienia. robiłam wiele testów, jednak na jednym pojawily sie dwie kreski( w zasadzie to cień drugiej kreski) kilka dni pozniej powtórzylam,ale powychodzily negatywne. po dwóch dniach(czwartek) po zazyćiu osytatniej tabletki z samego rana pojawiło się u mnie plamienie, w dzień już się nic nie pojawiło w piątek od rana krwawienie sobota (z rana obfite krwawienie z nocy) w dzień mniej obfite niedziela: mniej obfite krwawienie. Czy ja moge być w ciąży? czy to krwawienie to krwawienie z odstawienia? Czy tabletki juz działały kiedy wydarzyła się ta sytuacja i zablokowały owulację> prosze o odp na wszystkie pytania. dziękuję:)

Gość gość
aa i dodam, że to mogła być znikoma ilość preejakulatu, bo pełny wytrysk był po tym jak mnie dotykał.