Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość all for you666333

Dosc dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość all for you666333

Jakos tak mi ciezko wiec musze komus to powiedziec. Zrozumiem slowa krytyki. Zaczne od poczatku. Rok temu bylam w barze z kolezanka i tam przyszli jej koledzy z nowym kolega. Ona mu sie spodoba i wymienili sie numerami. Nastepnego dnia przybyl do niej do pracy a ona w szoku a w barze byla pijana. On niski 37 lat po rozwodzie szef warsztatu a ona wysoka 18 lat. Byla do niego uprzedzona tak jest do dzis ale caly czas sie spotykaj. On jak raz sie upil i siedzial z nami powiedzial do mojej kolezanki ze ma harem, ze z 9 na 3 kobiety zszedl. Oni Juz rok sie spotykaj a ona jeszcze sie z nim nie przespala. No i pewnego dnia ta moja kolezanka ma siostre, z jej siostra tym kolega pojechalimy zawieść ich tate do wiezienia bo byl na przepustce. Jak wracalismy juz wypilismy po 100 wisni a na miejscu juz wiecej. Rafal bo tak ma na imie upil mnie i ta siostre pojechalismy do niego a on najpierw 1 wykorzystal a potem druga! Moja kolezanka a jej siostra o niczym sie nie dowiedziala. Ale jak raz sie zacznie to juz to nie skonczy sie. I tak jest ze mna. Kilka razy z nim uprawialam seks zawsze po pijaku. Chyba zakochalam sie w nim.... Ale wiem ze wbijam noz w plecy dla mojej przyjaciolki, ona jest taka nieswiadoma. Jak ona sie o tym dowie zabije mnie i jego, choc ona twierdzi ze go nie kocha ale ja widze jak ona sie patrzy na niego i ogolnie. A tak poza tym mam 21 lat. Wiem pewnie myslicie ze jestem glupia siksa ale tak nie jest. Straszne mam wyrzuty sumienia co mam zrobic?

Gość all for you666333
jest tu ktos?