Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karnaaa

moja dieta

Polecane posty

Gość karnaaa

mam pytanie czy ktoś sie może orientuje ile moge schudnąc w ciągu 1 miesiąca przy takiej diecie?: śniadanie:7.00: płatki z ziaren zbóż 15%błonnika z herbatą zieloną 2śniadanie9.40:jabłko+woda0.5l 3śniadanie:12.00:bułka grahamka obiad:surówka bez żadnych sosów i czymś podobne+ kawałek gotowanej piersi z kurczaka/jajko+ jedna kromka pieczywa chrupkiego gaham +woda0.75l ćwiczenia to 30 dni z Jillian i 10 minutowy trningbrzucha z mel b. do tego piję zieloną herbatę i później jeszcze po obiedzie piję dużo wody moja waga to 76kg wzrost 1.70 prosze o pomoc!!!! z góry dziękuję:D

Gość karnaaa
z powodu szkoły posiłki rozłożyłam na 3 śniadania:) na pierwsze śniadanie lub na 3 czasami jem activię naturalną zamiast podanych wyżej posiłków

Gość vinniethecat
Witaminy A,D,E i K rozpuszczają się w tłuszczach. W twojej diecie ich nie ma, co znaczy, że grozi ci niedobór tychże witamin. Brakuje też ryb oraz innych produktów zawierających kwasy omega-3 (np. olej rzepakowy).

Gość migoteczka88
za maaaaało jedzonka! jak cwiczysz to musisz miec siłę, dobrze ze pilnujesz płynów, przynajmniej 1,5 litra wody dziennie i do tego polecam wspomagac sie herbatkami jak rumianek, mieta, figura detox czy zwykła zielona hebrata jaśminowa

Gość Olcia Dubicka
To ile schudniesz nikt nie jest w stanie Ci napisać bo każdy organizm jest inny i chudnie na swój sposób i w swoim tempie, sprawdź a się przekonasz. Mnie tego nauczyła pani u której zajmuję się maluchami zachwalała tabletki odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej pierwsze opakowanie w upominku a też można je nabyć na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w mniejszej cenie. Do tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I takim sposobem po miesiącu schudłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z maluchami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam tylko na odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak dowiedziałam się że preparaty były zbadane przez głównego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie analizy co umieszcza ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co dodatkowo nasila mój spokój