Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielka_kielce

Foto flirt

Polecane posty

Gość singielka_kielce

Zalogowałam się na tym portalu licząc, że może poznam kogoś interesującego. Niestety mocno się rozczarowałam. Przesiadują tam głównie desperaci, którzy czują się opuszczeni przez wszystkich, faceci ze skrzywioną psychiką wylewający gorzkie żale pod adresem kobiet i napaleńcy szukający przygód. Spotkałam się z dwoma, którzy wydawali się normalni. 1. Cwaniak, nie kulturalny,mało gadał chodziło mu głównie o flirt. I chyba był rozczarowany że nie podzielam jego zdania i wolę rozmawiać :) 2. Niby gadało się spoko spotkaliśmy się dwa razy, twierdził że mam cechy które szuka u kobiety, ale potem okazało się że ma pewne problemy z osobowością :) A jakie są Wasze doświadczenia i opinie o tym portalu, lub tym podobnych? Udało Wam się poznać kogoś ciekawego?

Gość gość
Hej jestem Marzena, jeżeli chodź o ten portal to potwierdzam twoje zdanie poznałam tam takiego jednego faceta który jak się okazało to żonaty oszust, pisał wszystkim kobietom kłamstwa, jego żona tam go odnalazła i napisała oświadczenie, że mąż ze oszukuje ze jest na innych portalach, kobitki które z nim pisały powymienialy się wiadomościami jakie do nich pisał zresztą do mnie też i same kłamstwa powychodzily, co chwila zmienia nick i miejsce zamieszkania a tak naprawdę rodzina w Polsce a on w pracy w Anglii i tak się zabawia w wolnym czasie nawet jakimś kobietom kasę powysyłał ze niby taki dobry a rodzina w Polsce za chlebem czeka, zebrano chyba że 100 podpisów kobiet które miały z nim kontakt takie to moje doświadczenie na tym portalu.

Gość gość
Podzielam opinie pań. Myślę, że wielu panów myli portal z domem publicznym. Z tym, że chcieliby brać , a nie płacić. Muszę też napisać , że nie sadzę by każdy tak postępował. Mam koleżankę, która poznała na tym portalu fajnego pana i są ze sobą już kilka lat.

Gość Monika

Witam 🙂 też  poznałam  tam, ,, mężczyznę ,, z którym przez trzy miesiace praktycznie od rana do wieczora pisałam, po  miesiacu na gg ,przenieślismy znajomośc ,gdy po dwóch miesiacach zaczęłam z nim umawiac spotkanie w realu nagle zrobił się dziwny ,jak to ujął ,,zablokowany,  , robił wykręty , miałam jego wiele zdjęć , nawet piosenki mi nagrywał , gdy się w końcu zdenerwowałam się i przycisnęłam go do muru ,twierdząc ze chyba to nie on , komuś ukradł zdjęcia ,profil, to zagrał ze mną w grę psychologiczna , niestety - tak to oszust zdesperwony mężczyzna ,bądź chłopak ,bo prawdy nie udało się odkryć , suma sumarum oszust . Tak moja wina naiwne my kobiety jesteśm ,  ale głowa do góry nie to zniosłyśmy i jeszcze nie jedno zniesiemy