Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kittyss

Whitetime opinie

Polecane posty

Gość kittyss

Witajcie, Ostatnio głośno o produkcie Whitetime, bardzo dużo blogerek go poleca, gwiazdek i ogółem szaleństwo. Czy jest ktoś kto używał i może podzielić się wrażeniami? Czy rzeczywiscie az tak wybiela zęby? :)

Gość gość
wiesz co, ja sama nie korzystałam, ale moja przyjaciółka tak. Bardzo zachwala Whitetime, cena przystępna :)

Gość gość
Kupiłam jeszcze przed podwyżką, efekty rzeczywiscie widoczne :) Wczesniej probowałam tego żelu Biała Perła - opinie mam tragiczna, w ogole nie działała. Whitetime natomiast mnie bardzo pozytywnie zaskoczył, polecam :)

Gość gość
polecam :) efekty widzialem bardzo szybko :)

Gość gość
Kupiłam Whitetime u mojego stomatologa, nakladalam na całą noc, efekty meeeega :D Troche nadwrazliwosci bylo ale ogółem kosmos :)

Gość aliccccee
Działa, efekty szybko przychodza. Podobno wsrod lekarzy robi furore, na internecie można kupic taniej na stronie www.whitetime.pl :)

Gość gość
Ząbki wybieliłam, teraz moja siostra kupiła :)

Gość gość
rzeczywiscie działa :) Chociaz mojej mamie mniej wybieliło niż mi. Ja jestem zadowolona :)

Gość gość
UWAGA!!! Mam porównanie z Białą Perłą i Whitetime. Kupiłam najpierw białą perłe za 80 zł, system 10 dni. KOSZMAR, zero efektów, kicz i ściema. Byłam naprawde zdenerwowana, bo mowili ze beda efekty. Bardzo mi zależało, żeby zęby wybielić i akurat poleciła produkt ta popularna modelka z tvn-u. Powiedziałam sobie, że ostatni raz spróbuje i wydałam 60 zł na stronie whitetime ( bodajże www.whitetime.pl ). Efekty są WSPANIAŁE, i tylko temu produktowi mogę wystawić pozytywną opinie i powiedzieć, że naprawde działa.

Gość gość
czeba czeba przyznac, ze Whitetime działa. Lekarz mi powiedział że moge korzystać, że bezpieczny produkt itd, wiec polecam :) Opinie mam bardzo dobrą

Gość gość
działa kupuj smiało ;)

Gość gość
Jeśli komus zalezy na bardzo dobrych efektach ale nie jakichs fenomenalnych, to polecam whitetime. Widać różnica, nie powiem bardzo dużą, ale myślałam że bedę miała śnieżnobiałe zęby a mam tylko białe.

Gość gość
gdzie dokładnie kupić? Tylko na tej stronie www.whitetime.pl ?

Gość gość
Jak długo utrzymuje się efekt wybielenia?

Gość gość
polecam, chociaz uwazam ze mogloby byc tansze niz 60 zł

Gość gość
Uzywałam przez około 20 dni, efekt naprawde super, wiec kupuj i sie nie zastanawiaj :)

Gość gość
Dużo osób wypowiada się o tym produkcie, ciekawiło mnie dlaczego nagle wszystkie gwiazdy internetowe i blogerzy reklamują produkt. Postanowiłem sprawdzic, zrobic male dochodzenie :) Kupiłem we wtorek, w środe był kurier. Zaczałem wybielanie. Na poczatku delikatny problem z nakładką, później udało sie dopasowac, rozpoczalem wybielanie. Trzymałem na zębach około 2-3 godzin, chociaz moja znajoma spała w nakładkach. Zdejmuje je, i zęby były naprawde widocznie bielsze! Tak mnie to zmotywowalo ze korzystalem dluzej i teraz efekty są naprawde zadowalajace :) Polecam!

Gość gość
efekty są, bedziesz zadowolona z whitetime :)

Gość gość
jak chcesz miec biale ząbki to kupuj. Ja nie uzywam takich wybielaczy, samej pasty. Ale moi znajomi zadowoleni :)

Gość gość
WOW ile wam płacą za posta???? kogoś nieświadomego moglibyście oszukać, mógłby stracić zęby i zdrowie :( bardzo nieładnie :(

Gość gość
polecam, naprawde widoczn efekty :)

Gość gość
Z reszta, wejdz na fanpage tego whitetime, kilkadziesiat tysięcy zadowolonych osób, mysle ze mozna ufać marce :) Duzo blogerów za, dużo gwiazdek no i ten slynny ilioner Piotr Kaszubski tez poleca.

Gość gość
''WOW ile wam płacą za posta????'' mialam pytacx o to samo. Zaden post nie zostal napisany przez autentycznego uzytkownika. mam na to dowod:)

Gość gość
ALE SPAM TUTAJ!! Ok, ja korzystałem, polecam ale to nie znaczy ze mam sie tak ekscytowac. Ludzie to tylko produkt do wybielania zebow ;///

Gość gość
UWAGA!!!!! NIE KUPUJCIE TEGO GÓWNA - poczytajcie o składzie na necie żaden dentysta nie poleci tego zabójstwa dla zębów. równie dobrze mozecie je kwasem polac

Gość gość
Polecam, Whitetime kupiłem u mojego lekarza :)

Gość gość
nie wiem ile wam płacą za tę reklamę, ale za dużo- źle to napisane- posty powinny być zróżnicowane, a nie tylko hurra optymizm i orgazm na temat produktu. widać, że to lipa.