Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpotrzebie

Gdzie pożyczyć

Polecane posty

Gość wpotrzebie

Hej wszystkim, potrzebuję pilnie pożyczyć 7 000 na okres ok 3 lat, banki odpadają ( zła historia kredytowa) vivusy itp też, znacie może kogoś kto prywatnie udziela pożyczek? dodam, że mam stały dochód 3000zł/mc, będę wdzięczna za odp

Gość gość
Provident zawsze ci pozyczy. Odsetki spore ale jak nie ma szans na nic innego a trzeba to trzeba. Prywatna osoba krzyknie sobie podwojnie za taka pozyczke.

Gość wpotrzebie
provident odpada, tam chcą mi dać tylko 1000zł a ja potrzebuję znacznie więcej, jestem w takiej sytuacji że mogę oddać2 razy więcej :-(((( ale w ratach

Gość gość
a na co ci tyle kasy?

Gość wpotrzebie
na waciki...

Gość gość
sprzedaj np samochod i problem z glowy

Gość wpotrzebie
mój samochód jest wart ok 1500zł, złomek :) a jakoś dziecko w zimie muszę do szkoły wozić więc odpada :(

Gość Julian123412
Proponuję tutaj z tych lepszych : www.skarabeusz.biz.pl bardzo dobra promocja jeśli chodzi o oprocentowanie terazz mają, sam często dośc tam pożyczam, i zawsze jestem zadowolony :)

Gość Jarek889
Ja brałem pożyczkę pół roku temu z https://wnet-pozyczka.pl. Polecam ich z czystym sercem bo mają świetne warunki i przejrzyste zasady. Gdy masz nóż na gardle to bardzo dobra opcja. Mi polecił ich brat, który pożyczał i bardzo sobie chwalił