Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniczka1979

OD 3MIESIECY BRAK OKRESU I 1 KRESKA

Polecane posty

Witam,od czerwca nie mam okresu....robilam juz kilka testow i za kazdym razem jedna kreska....mam pooootworna zgage,jestem czesto zmeczona,i jest mi niedobrze...nie wiem co mi jest,a wizyta u gina dopiero na pazdziernik....troszke sie denerwuje co mi jest...podpowiedzcie co to moze oznaczac...

Gość Siggy
Tez tak miałam,powodem był stres i przyjmowanie lekow antydepresyjnych.Wywolalam sobie okres luteina i zaraz po poszlam do lekarza.

Gość gość
oznacza to tyle, że juz dawno powinnas byc u lekarza, a nie czekać na pazdziernik

Gość gość
zgaga pewnie ze stresu :)) też miałam i przeszła

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
brak okresu to nie tylko ciaza, jest masa chorób która powoduje zanik miesiaczkowania, idz do lekarza kobieto a nie czekasz juz 3 miesiace

Gość gość
a gdyby bolał cię ząb, to też byś czekała 3 miesiące, czy poszłabyś prywatnie?

Gość gość
Jesli testy ci wykazaly brak ciazy ,to pewnie nie ciaza...lekarz musi cie zbadac,i da ci pewnie cos na wywolanie okresu...chyba ze cos w badaniach wyjdzie powazniejszego...przydaloby sie zebys poszukala przychodni gdzie lekarz przyjmie cie wczesniej...moze prywatnie idz???

Gość gość
prywatnie lec do ginekologa i to szybko. dobrze ci radze a nie kosztem pieniedzy nie dbasz o swoje zdrowie. czasami odzalowac ta stowke czy poltorej a miec pewnosc ze wszystko jest ok a nie pisac na forum

Gość gość
zrob bete dla pewnosci i moim zdaniem powinnas isc wczesniej do lekarza na nfz przyjmuja codziennie i nie czekac do pazdziernika,

Gość gość
Też kiedyś nie miałam miesiączki 3 miesiące u mnie powodem była endometrioza. Nie zawsze brak miesiączki równa się ciąża.