Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od jutra zaczynam się odchudzać

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny Od jutra zamierzam spacerować 5 km dziennie (chociaż spaceruje już od 2 tygodni) + 50 brzuszkow + 45 minut orbitreka + cwiczenia z pilka ok 10 minut (razem z filmikiem z YT) + 15 minutowy trening ba PS3 move. Nie mówię że wszystko na raz ale w ciągu dnia planuje te ćwiczenia zaliczyć i pczywiście do tego masaże bańkami chińskimi. Co do jedzenia planuje jesc na sniadanie kromke pieczywa chrupkiego z mala iloscia twarozku, drugie sniadanie papryke, obiad 1/4 piersi z kurczaka gotowana na parze z jakims ogorkiem, podwieczorek pomidor z plasterkiem chudej wedliny a na kolacje marchewke. W ciagu dnia zamierzam pic duzo wody i herbaty zielonej z tulsi + jakis soczek ze swiezo wycisnietych jablek. Jak myslicie czy schudne? Moze macie jakies swoje doswiadczenia, ile schudlyscie i w jakim okresie? Pozdrawiam was serdecznie :) A moze sie ktoś przyłączy? :)

Gość vinniethecat
A gdzie w tej diecie tłuszcz? 2 łyżki oleju rzepakowego nie sprawią że przytyjesz, a pokryją zapotrzebowanie w kwasy omega-3 i pozwolą ci przyswoić witaminy które są rozpuszczalne w tłuszczach.

to nie dieta, tylko głodówka. jest IDIOTYCZNA, w ten sposób tylko rozwalisz metabolizm, przy okazji wypadną ci wszystkie włosy i stracisz miesiączkę nie pieczywo chrupkie tylko normalne PEŁNOZIARNISTE, 2 kromki na śniadanie, z czym chcesz, byleby nie było to jakieś bardzo tłuste mięso lub mocno przetworzone , może być nawet ser żółty na 2 śniadanie daj jakiś owoc, dziewczyno, masz także zapotrzebowanie na cukry i robisz głupotę, całkowicie z nich rezygnując, na obiad wciśnij te tłuszcze omega 3, jak napisał wyżej vinniethecat- zastanów się dlaczego są polecane w wielu dietach, m.in. south beach i diecie płaskiego brzucha podwieczorek może być, a na kolacje najlepiej jakiś nabiał, np. kefir (byleby nie 0%- tak samo mleka 0% nie pij)

Gość migoteczka88
nie schudniesz nic, metabolizm ci spowolni i bedziesz stala w miejscu albo i nawet tyła. Niestety tak to działa, jedz chociaż śniadanie i drugie śniadanie duże i do tego duzo wody i herbat takich jak figura detox czy zielona liściasta. Nie głodź się szczególnie ćwicząc!

Gość Michalina1983
Na zmniejszenie ilości wchłanianych kalorii polecam zioła http://likemed.com/pl/oty%C5%82o%C5%9B%C4%87-i-nadwaga/. W ten sposób możemy sobie pomóc podczas odchudzania się, a na pewno nie spowodujemy żadnych negatywnych skutków dla zdrowia.

Gość Olcia Dubicka
Mnie kobieta której zajmuję się dziećmi chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej pierwsze opakowanie w podarunku a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrowym odżywianiem. Stosując się do tego w miesiąc straciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co spacery z maluchami którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Przed tym byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak wyczytałam że tabletki zostały przetestowane przez najwyższego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do sprzedaży w Polsce co ręczy ich pewność a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co także zwiększa bezpieczeństwo