Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy brzydkie imie odstrasza facetów

Polecane posty

Gość gość

jestem z góry skreślona?

Gość gość
brzydkie tzn. jakie?

Gość gość
jak się nazywasz gjenja to odstraszysz:) idiotko największa nawet jak byś miała na imię kleofasa a bys była piekna i mądra to byś nie odstraszyła, a jak byś nawt się nazywała jakaś Aleksia (według mnie to ładne imię) i byłabyś bezębną 20 latnią dziewczyną na dodatek śmierdzącą i nieogoloną to byś odstraszyła, ile ty masz lat? że takie dziecinne pytania zadajesz,

Gość gość
Niema brzydkich imion dziewcząt, najczęściej jest po prostu wybierana zła forma.

Gość gość
ok powiem...mam na imię Sindi :(

Gość gość
to nie jest brzydkie imie tylko oryinalne

Gość gość
moze brzydkie imie nie odstraszy ale mysle ze mezczyzni bardziej adoruja kobiete ktora ma ladne imie.

Gość gość
kto wam te głupoty w głowe włożył

Szczerze? Gdybyś była atrakcyjną, ładną dziewczyną to bym uważał, że to imię jest bardzo urocze :) Naprawdę pasuje do ładnej dziewczyny :) Chociaż swojemu dziecku bym tak nie dał, bo jestem zwolennikiem dawania imion klasycznych :) Ale Sindi dla ładnej dziewczyny - bardzo na tak :)

Gość gość
z tą Sandi to podszyw

Gość gość
A co Sindy jest złe? Tylko nie rób z siebie słodkiej dziewczyny. Co do imienia, to może działać wręcz na plus. Wpada w ucho dzięki temu można zostać zapamiętanym i raczej budzi sympatię. Ja bym się cieszył gdybym poznał kogoś o tym imieniu.

Gość gość
Znam gostka... mega przystojny i niegłupi i ma na imię Zdzisław :D Mówimy na niego Zizi, nikomu jego imię nie przeszkadza i nikt go nie wyśmiewa.

Gość gość
ale z was tępaki z tą Sindi to ktoś sie podszył a wy taki tekst łykacie jak pelikany :o forume dla idiotów

Gość łukasz192
No to powiedz na serio jak masz na imię

Gość gość
a ja kiedyś dawno temu, miałam taką pierwszą miłość ,, Geniu '' miał na imię, do dzisiaj jest mi wstyd, jak mam powiedzieć jego imię, chociaż facet był z***bisty, tak więc imię rokuje, czy to żeńskie czy męskie

Gość gość
serio nie mam pięknego imienia- Żaneta :o

Gość gość
Czy to istotne czy osoba zadająca pytanie ma na imię Sindi. Zadała pytanie to można odpowiedzieć.

Gość łukasz192
Fakt, Sindi byłaby lepsza :) Po sobie powiem - gdybym miał wybierać wszystko, to jasne że bym wybrał dziewczynę o ładnym imieniu (nazwisko też jest ważne!) Ale... najładniejsza dziewczyna jaką znam, ma na imię właśnie jak Ty... No i co... niby się tak nazywa, a i tak każdy z moich znajomych na jej słowo by w ogień poszedł :P Więc wszystko zależy od całej reszty, a imię ani nie pomoże, ani nie pogrąży. Powodzenia! :)

Gość Week
Kiedyś byłem bardzo zakochany w dziewczynie o imieniu Barbara za którym nie ukrywam, nie przepadam, gdyby ona była moja... Imię to ostatnia rzecz która miałaby jakiekolwiek znaczenie.

Gość gość
Właśnie o tą formę chodzi, powinno się używać Basia a nie Barbara. Chyba że się zajmuje jakąś funkcję, wtedy Barbara. Jest to całkowicie inaczej odbierane. Trzeba umieć operować swoim imieniem.

Gość gość
nie, nawet gdy imię wydaje się dla mnie brzydkie lub dziwne a dziewczyna jest fajna to imię to zaczyna podobać się mi a później nie wyobrażam sobie by mogła mieć inaczej :)

Gość Week
Dobrze, ale gdy się przedstawiała powiedziała Barbara jestem. Basia to zdrobnienie, oficjalnie nie powinno być używane. Jednak jeśli chodzi o temat, nie ma chyba takiego imienia dla którego facet mógłby zrezygnować ze wspaniałej kobitki ;) Autorko jaka Twoja godność?

Gość gość
pisałam, Żaneta

Gość gość
E tam! Żaneta, nie jest tragicznie, ciesz się, że nie masz na imię Kazimiera czy Genowefa :D Ja mam dwie koleżanki (są siostrami), które nazywają się właśnie Kazimiera i Genowefa, te dopiero miały obciach, ale choć wszyscy wiedzieli, że imiona mają do bani, nikt im nie dokuczał, a powodzenie mają mimo wszystko :)

Gość gość
a Maria/Marysia odstrasza? Alicja/Ala też?

Gość łukasz192
Maria jest ładne, a Alicja to już w ogóle bardzo seksowne :) Uwielbiam Ale :)

Gość gość
Alberta - Albertyna to dopiero obciach i dziale zniechęcająco...

Gość gość
Ja mam na imię zdzisława i mam Żal do rodziców że Mnie tak nazwali:( w dzieciństwie dzieci się ze mnie śmiały, a teraz Jak już jestem dorosła i się komuś przedstawiam to zwykle myślą że ja żartuje :/ AHa odpowiadając na pytanie autorki - tak brzydkie imię odstraSza facetów

Gość gość
Gimnazjaliści to żadni faceci tylko chłopcy, jak dorosną nie będą się przejmować takimi pierdołami, odstraszać ich będzie coś innego ;-)