Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1234

Wpadka i kontuzja

Polecane posty

Gość gość1234

Cześć, uprawiałem dziś seks z dziewczyną, w takiej pozycji siedzącej na brzegu łóżka, tzn. ona siedziała, ja klęczałem. Było z***biście, aż do pewnej chwili, gdy zobaczyłem, że gumka pękła, został tylko pierścień nasadki, nie wiem kiedy to się stało, na dodatek, byłem cały we krwi, przestraszyłem się, że może coś jej zrobiłem, a to okazało się, że naderwałem wędzidełko, mimo iż nic nie bolało to mocno krwawiłem, na szczęście żyje. Mam pytanie, bo oboje nie wiemy czy doszło do wpadki, bo nie zwróciłem uwagi, czy bez gumki penetrowałem. Moja kobieta, jest obecnie w 4 dniu okresu, ma go niestety nieregularny, oczywiście nie doszło do wytrysku, czy jest duże ryzyko? czy ganiać po 72h tabletki? a jeśli tak, to mają one jakieś skutki uboczne? Pozdrawiam

Zbieraj kasę na pieluchy, ubranka i kosmetyki dla dziecka. Pokój wystarczy pomalować i łóżeczko na początek wstawić. Od państwa dostaniesz becikowe, więc trochę ci to wydatki zrekompensuje. Nie martw się. Najważniejsze by się dziecko zdrowe urodziło :-)