Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest tu jeszcze ktos

Polecane posty

Gość gość
Damy radę dobrze że jest ktoś w podobnej sytuacji ;)

Gość gość
Miszcz co takiego cię śmieszy? poczekaj jak Ty będziesz miał kaca ;)

Gość jaaaa też
dokładnie:) jak się czujesz? lepiej?

Gość jaaaa też
tutaj nie ma nic śmiesznego miszczu :) każdemu się zdarzy przesadzić z alkoholem ;) a potem zdychać :)

Gość gość
Ja wczoraj się źle czułam do popołudnia,dziś ok tylko cały dzień przespałam i teraz bezsenność.

Gość jaaaa też
coś czuje ze mnie jutro tez bezsennosc czeka bo pewnie zasne w dzie po takiej nocy... oby nie. to masz fajnie ze chociaz sie dobrze czujesz:) a moze wypij sobie melise ?

Gość gość
Kurcze drinki są zdradliwe kolorowe śliczne,a potem dramat:o

Gość gość
Chyba wystarczy mi to piwo,zazwyczaj usypia mnie.Dobrze że do pracy nie trzeba iść.

Gość jaaaa też
ja dlatego drinkow unikam bo jakbym drinki pila to po wódce to sie tak strasznie czuje na drugi dzien ze masakra

Gość gość
Ja też unikam,ale okazja była i spotkanie po latach,ale po piwie to znów głowa mnie boli tak,że nic nie pomaga...nic.

Gość jaaaa też
mi na samą mysl o piwie niedobrze ale probuje wypic to jedno moze zlagodzi mój stan hehe a wogóle to masakra zasnęłam o 22 obudzilam sie kolo 2:00 i z takim samopoczuciem złym i się już stresowalam dodatkowo co mi jest eh taki kac jest straszny hahah

Gość jaaaa też
ja ogólnie piję tylko przy jakiejś okazji dosyć rzadko a jak już wypije to sie tak zle czuje potem :( ja bylam na urodzinach przyjaciółki :) dlaczego inni sie napija i na drugi dzien normalnie funkcjonuja? to niesprawiedliwe :P

Gość gość
A ja właśnie nie mogę ani pić ani jeść,bo co się napije wody to paw:ojak tylko podniosę głowę z poduszki,to paw:o

Gość gość
Faceci tak mają,mój popije i w południe do pracy jak gdyby nigdy nic :D

Gość jaaaa też
uuu to nie zazdroszcze :( a ja nieraz sie tak dziwnie czuje najpierw mi gorąco potem zimno serce mi wali czuje sie jakos tak jakbym miala zemdlec i przy tym sie stresuje ze cos mi sie stanie :P ale jak sie uspokoje to to mija ale za to czuje sie jak jakas "wypluta" albonie wiem jak to nazwac hehe

Gość jaaaa też
mój facet też tak samo napije się i to wiadomo że mocniejszy alkohol albo w wiekszej ilosci niz ja i on wstaje rano nieraz go tylko glowa boli ale ogolnie czuje sie normalnie i normalnie funkcjonuje a ja zdycham jakbym nie wiem co robila ;/

Gość gość
Tak jest po piciu bo się wyplukują elektrolity i się człowiek odwadnia,był na kafe nawet topik bo dziewczyna popiła i jej serce waliło i myslała,że umiera :p a ja myślałam że tylko ja tak mam :p

Gość gość
Faceci tak mają to nie fer:p

Gość jaaaa też
" Tak jest po piciu bo się wyplukują elektrolity i się człowiek odwadnia,był na kafe nawet topik bo dziewczyna popiła i jej serce waliło i myslała,że umiera jezyk.gif a ja myślałam że tylko ja tak mam jezyk.gif " ja też pare razy już "umieralam" na kacu :P ps: tez myslalam ze tylko ja tak mam :P

Gość gość
Kafe nie jest nawet taka zła :p

Gość jaaaa też
lubie czasem zajrzec na kafe bo czasem znajdzie sie ciekawy temat albo tak jak teraz mozna pogadac nawet o kacu heheh i troche mi lepiej przynajmniej sie nie denerwuje tym ze mi źle :)

Gość gość
Ja też lubię kafe,ale ludzie różni są.Nie przypuszczałam,że o tej porze ktoś będzie i to nawet w podobnej sytuacji :)

Gość jaaaa też
ja dokladnie to sam heh :) obudzilam sie i sie tak zle czulam myslalam co tu zrobic już sie dolowalam bo jestem sama w domu tylko z psem no to wlaczylam komputer i pomyslalam ze moze ktos coś pisze na forum chociaz to stwierdzilam ze poczytam zeby zabić czas i nie myslec a tu znalazla sie osoba która przeżywa coś podobnego :) fajnie że sie odzywasz jest mi jakoś lżej w tej ciężkiej chwili :)

Gość gość
Heh to i tak nieźle jest bo ja na takim ciężkim kacu jak przedwczoraj to nie wstaję z łóżka tylko wymiotuję,głowa pęka i nie dam radytnawet wziąć telefon do ręki,a co dopiero pisać na kafe ;)

Gość gość
Już 5:04 pasuje się zbierać powoli i próbować zasypiać jakoś :)

Gość jaaaa też
przez pierwsza godz po przebudzeniu sie poprostu meczylam ale w koncu stwierdzilam ze musze sie za cos zabrac czyms zajac zeby nie myslec. pije wlasnie piwo wypilam narazi pól i mi sie spać powoli chce... ale i tak mi źle

Gość jaaaa też
a Tobie bezsenność mija?

Gość gość
Przejdzie ja też wypiłam i może zasne jakoś :)

Gość gość
Powoli tak,może jak wyłącze tv to zasne.

Gość jaaaa też
no to fajnie :) to życzę Ci abyś zasnęła i się wyspała :)