Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajsza112

czy ktoras zaszla w ciaze w 16 dc

Polecane posty

Gość ajsza112

przy cyklach 28/29 ?

Gość ajsza112
up

Gość ajsza112
dzis mam 16 dc i te cykle zawsze tak samo,28/29, powinnam miec owulacje wlasnie dzis, ale wiem, ze i tak pewnie znow sie nie uda :(

Gość gość
Żadna, będziesz pierwsza, zgłoś to gdzieś że wymyśliłaś zachodzenie w ciążę w 16 dniu cyklu, Nobla dostaniesz :-)

Gość gość
faza po owulacji trwa zawsze 14 dni!! wiec jakim cudem osobo wyzej przy cyklach 28 dniowych czekasz na owulację 16 dnia cyklu????????

Gość gosc7668
mozna zajsc nawet pozniej ! jestem tego przykladem, cykle zawsze 29 dni owulacja kolo 14-15 ale gdy wpadlam to sie przesunela o tydzien czyli zaszlam okolo 20-21 dnia cyklu, tak twierdzi gin, teraz jestem w 18 tyg, wiec wszystko jest mozliwe

Gość gość
Tak :) Wyznaczałam sobie owulację testerem na ślinę i właśnie 16 dnia cyklu była :) cykle miałam 28 dni, więc nie zawsze owulacja jest książkowo 14 dnia przed okresem

Gość gość
" faza po owulacji trwa zawsze 14 dni!! wiec jakim cudem osobo wyzej przy cyklach 28 dniowych czekasz na owulację 16 dnia cyklu????????" Kolejna niedouczona. Jak sie wypowiadasz w temacie to najpierw sama sie doinformuj. Faza lutealna prawidlowo moze trwac od 12 do 16 dni. Trwajaca dluzej wskazuje na ciaze a krocej na niedomoge progesteronu i problemy z utrzymaniem ciazy. Autorko moj synek poczal sie wlasnie 16 dc. Mam cykle 28-29dniowe. Wtedy owu byla wlasnie zauwazona tego 16 dnia.

Gość gość
Ja zaszlam w 10 dc przy 28 dn cyklach, nie pytaj jak to mozliwe bo sama nie wiem, byl to stosunek przerywany za 2 tyg mam aborcje