Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy moze zabrac mi dzieci

czy moze zabrac mi dzieci

Polecane posty

Gość czy moze zabrac mi dzieci

witam . mam 2 dzieci i mieszkam z ich ojcem od 4 lat. nie jestesmy po slubie.. chcemy sie zozstać i tak sie zastanawiam czy moze wziasc mi dzieci.. ? pracuje na czarno u taty.. ma kryminalna przeszłosc.. (3 razy wyrok w zawieszeniu) za narkotyki + kurartora. ja niestety nie pracuje bo dzici małe. dodam ze dzieci maja nazwisko i meldunek u ojca. ja nie mam nawet meldunku. prosze niech ktos napisze xczy mam szanse na dzieci.

Gość gość
szanse masz , musisz mieć prace i gdzie mieszkać.

Gość BeyonceKnowless
mozesz byc spokojna, zaden sad nie przyzna dzieci kryminaliscie, a swoja droga z kim ty sie zadałas?.......

Gość gość
w Polsce masz duże, bo nawet jak dzieci mają bardzo źle, to sądy skłaniają się ku matce. Dbaj o nie, niech chodzą najedzone, ubrane, czyste, niech mają warunku mieszkaniowe. W przypadku rozprawy, może być wizyta Mpsu, a oni potem są wzywani na rozprawy. z ojcem dzieci nie mozesz sie dogadać? chce Ci zabrać? Palisz papierosy?

Gość gość
to jej tata ma kryminalną przeszłość, nie jej partner ojciec jej dzieci. Jej ojciec matki tych dzieci, czyli dziadek ma kryminalną przeszłość.

Gość gość
Jak dojdzie do rozprawy to się skończy tym że wam obojgu zabiorą... do bidula :-O

Gość gość
wyglada to tak ze chce mi je zabrac.. ma mieszkanie od rodziców, bardzo ładne. ja myslałam nad wynajeciem czegos i czekac na rozprawe ale jak sobie uswiadomilam ze mogą mi zabrać dzieci to chyba dalej będe sie z nim męczyc.. ;( ps nie pale papierosów

Gość gość
a dlaczego nam dwojgu maja zabrać..? rozumiem jemu ale ja jestem "czysta" niegdy za nic nie byłam karana.. o dzieci dbam, w sumie ja sama bo on czesto nocuje po za domem albo sprowadza kolegów do domu.