Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina3828

co w prezencie na parapetówkę

Polecane posty

Gość nina3828

Witajcie. Moja dobra koleżanka z pracy niedawno wprowadziła się do nowego mieszkania. Zaprosiła mnie w sobotę na skromną parapetówkę. Nie mam pojęcia co daje się na tego typu imprezach, ponieważ nigdy nie miałam z nimi do czynienia. Alkohol? Coś praktycznego do mieszkania? A może zwykłe kwiaty?

Gość Mysz w panterce
idz z jakims playboyem i niby przypadkiem zostaw jej go na noc, bedzie miala gorace noce w nowym locum

Gość exdebill_po_wakacjach
jeśli lubi rośliny to jakąs ładną doniczkową, jeśli nie lubi to ją sobie ususzy i nie będzie miała;) to chyba dośc bezpieczny prezent, alkohol również; nic zapachowego, czy do wnętrz bym nie kupowała, jeśli nie widziałam mieszkania i nie znam gustu tej osoby, ale zawsze można podpytać;)

Gość grażyna892
Proponuję kupić coś z przeznaczeniem do nowego mieszkania? Może koleżance spodobają się kieliszki? Może coś z metaloplastyki? Przy tego typu okazjach zazwyczaj daję dobry alkohol: wino bądź koniak. Moja mama dostała ostatnio zestaw upominkowy z win ze sklepu sklep-wina.pl. przeglądałam ich ofertę- myślę, że jest idealna, jeśli brakuje nam pomysłu na prezent, a chcesz zrobić dobre wrażenie. Pozdraiwam.