Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciezko teraz w Anglii

Polecane posty

Gość gość

Pracy nie ma, ciezko cokolwiek dostac, zarobki marne jak na tutejsze realia, duzo bezrobotnych i bezdomnych, drogo... Oj ciezko

Gość gość
NIE ma juz NIC lepszego jak w POlsce!!!!

Gość Polski Robolek z UK
Bzdura kompletna, nie wierzcie temu trollowi. Praca jest, benefity na dziecko dostaniecie 2x większe niż średnia płaca w Polsce, nawet jak macie problemy z angielskim to i tak macie większe szanse na znalezienie tu pracy niż w Polsce. Przyjeżdżajcie, w Polsce dorobicie się tylko garba na plecach. Ja już 4 rok pracuję, zarabiam 1800 funtów miesięcznie i starcza mi na wszystko, i co miesiąc odkładam sobie po 400 funtów. Mam już na koncie prawie 20 tysięcy funtów, jeszcze 2 lata pracy i będę mógł sobie mieszkanko w Polsce zafundować.

Gość gość
Tak, tak wciskaj ludziom ciemnote nadal! Ludzie otworzcie sobie jakakolwiek strone z ofertami pracy z UK i zobaczcie jak to "pieknie wyglada" - jakie wymagania, ile wszedzie chetnych na 1 miejsce, dostac teraz jakakolwiek prace w anglii graniczy z cudem! Ludzie bez dobrego angielskiego nie maja zadnyych szans! Wierzcie sobie dalej w te bajki o cudownej Anglii, tylko nie miejscie potem pretensji, ze nie macie ani pracy ani kasy ani nawrt za co wrocic

Gość Polski Robolek z UK
Mój angielski był perfekcyjny zanim jeszcze przeprowadziłem się do UK, to fakt. Miałem też fach w ręku - zrobiłem sobie międzynarodowy kurs obsługi maszyn CNC. Ale nie sądzę, żeby moje kwalifikacje były jakieś szczególne.