Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studenci są idiotami

Polecane posty

Gość gość

Prawdę mówiąc zaczynam doceniać bardziej ludzi bez studiów, którzy pracują od 18 roku życia bądź studentów studiów zaocznych. Przeciętny student studiów dziennych to idiota, nie ma pojęcia o życiu, płacy, interesują go jedynie smartfony, imprezy tylko wykuć i zapomnieć. Studenci pokazali swą głupotę klaszcząc Baumanowi- zbrodniarzowi, nie mają pojęcia o historii, manipulacjach, oglądają tylko ten zasrany telewizor i imprezują po całych dniach. Są głupsi niz ustawa przewiduje.

Gość gość
mnie rozwala jak taki student albo magister pisze "mimo, że", "na prawdę" itp. i on uważa że jest taki wykształcony i że zna 5 języków biegle...

Gość follow your leader
wiesz czym sie rozni wrobelek od slowika? wrobelek studiowal zaocznie ergo - jak cos robisz to ROB TO DOBRZE ALBO WCALE

Gość gość
studentami najłatwiej manipulować, mają się za nie wiadomo jak fajnych i inteligentnych bo dostali się na studia. Najgorsi są ci z publicznych, myślą że wygrali życie i dostaną pracę za 6000 z miejsca. Uczelnie publiczne nie raz, nie dwa ukazały swą głupotę jak autor wspomniał zapraszając zbrodniarza wojennego Baumana na wykład. A potulne stado bezmózgów klaskało. To są właśnie obecni studenci- miernota i hołota z wygórowanym ego.

Gość gość
na studiach podobnie jak w LO sie nie mysli, na studiach wciąż sie kuje.

Gość anastazjjja wsciekła
na studiach są idioci, chodze na uw i cos wiem o tym, laski super modne, faceci spedaleni na maxa, niczego konkretnego sie na tym gównie nie nauczyłam, na studiach wciąż sie uczy lizania d**y- wtedy masz dobrą ocenę

Gość gość
Kiedyś studenci byli inni: oczytani,inteligentni.

Gość gość
co was tak wkurzają studenci? jak wam przeszkadza to nie myślcie o nich ,a o swoich "umiejętnościach"

dostałam ocenę 3 z przedmiotu który powtarzałam pół godziny przed egzaminem (nie byłam na żadnym wykładzie) i byłam pewna że nie zdam i pójdę po prostu na poprawkowy. Jakie było moje zdziwienie, gdy weszłam miałam 3 punkty na 10 facet spytał mnie jak sie nazywam, odpowiedziałam, on na to że ma znajomego o takim nazwisku i postawił mi 3... co lepsze była dziewczyna przede mną która mówiła, ze dostała 4/10 i nie zdała... tak to wygląda na studiach, zwykłe gówno,

mnie wkurza, ze kiedyś faktycznie student był oczytany, ogarnięty teraz byle matoł co wykuje sie na pamięć jakiegoś przedmiotu do matury (matura też jest teraz żałosna swoją drogą) może isc na publiczne studia i tylko zaniża poziom.

Gość wstyd mi za studentów
z tego filmiku jednoznacznie wynika, ze tzw. kibole są bardziej oczytani i wiedzą więcej o historii i nie dadzą sobą manipulowac jak ci bezmógowcy studenciaki. na studiach pierze sie mózgi, taka prawda

Gość najgłupsze są jednak
studentki, są debilkami i jedyne co potrafia to sie stroić

Gość Magia Nazwiska
studenci? czlowieku, studiowalem 8 lat i stwierdzam ze polowa profesorow to idioci z politycznego nadania

fakt studenci są beznadziejni, ale wykładowcy jeszcze gorsi :)

to żadna tajemnica, ze wiele studentek sie prostytuuje. I chyba nie z tych wieczorowych, bo one zazwyczaj pracują i mają mało bo mało ale mają na jakieś tam utrzymanie

ale nikt nie mówi że wszystkie przecież, nikt nie mówi nawet że większość, ale zjawisko jest znane. Na moim kierunku jest mnóstwo ślicznych, modnych dziewcząt nie grzeszących inteligencją, wystarczy zamienić z nimi parę zdań. Pracy nie chce im się szukać, a pieniądze skądś muszą mieć. Mało która jest rodowitą Warszawianką, większość przyjezdna. Pytania nasuwa sie samo, jak niepracująca,śliczna studentka zarabia na życie?

Gość uczelnie są po to by
prać mózgi

Gość brokeninside pewnie
sama dajesz d**y

Gość brokeninside pewnie
ale asem pik czy trefl?

Gość brokeninside pewnie
a as to znaczy aseksualna? tez bym tak chciała :( serio nie mysli sie wtedy w ogóle o facetach, fajnie

myślę o facetach, nie myślę o seksie z nimi:D nie wiem, czy to jest fajne, nie ma za bardzo o czym gadać na kafe:D ale ja się nie wywyższam z powodu orientacji, po prostu zachęcam naszą Warszawiaczkę-tą-lepszą-wyjątkową-studentkę do stworzenia inteligentniejszej krytyki:D

asem kier 😍 bo jestem heteroromantyczna:D i nie nie myśli się o facetach, tylko o ich penisach się nie myśli:D to faktycznie może męczyć, współczuwam:D w ramach off-topa.

a co sie tak do mnie przypieprzyłaś że się tak wyrażę? przecież ja ci nie ubliżam w żaden sposób to juz nie można skrytykowac studentek-prostytutek i tego, że wykładowcy daja dobra ocenę za nazwisko? jesteś jedną z nich że sie obruszasz?

ja sie nie przyczepiłam, przeczytaj sobie naszą wymianę postów, jak taka harda jesteś idź na dział o ciążach i napisz to samo. to, że Ty się obracasz wśród patologii (oczywiście to nie musi być Twój wybór) nie oznacza, że możesz sobie bezkarnie wylewać pomyje na wszystko co się rusza.

" jak taka harda jesteś idź na dział o ciążach i napisz to samo. to, że Ty się obracasz wśród patologii (oczywiście to nie musi być Twój wybór) nie oznacza, że możesz sobie bezkarnie wylewać pomyje na wszystko co się rusza." masz chyba problemy z czytaniem ze zrozumieniem, po co mam iść na dział o ciążach i tam pisać? ja trolem nie jestem nie obracam się wśród patologii, mówie o takim zjawisku które od paru lat się rozpowszechnia czyli obniżanie poziomu w szkołach i o poszerzającej głupocie uczących się