Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość gość

Kocham sie z chlopakiem bez jakiegokolwiek zabezpieczenia.. Jedyne czego pilnujemy to zeby mi sie nie wpuszczal do srodka tylko na brzuch, w buzie itp. Slyszalam ze podczas stosunku chlopak wydziela jakis 'plyn' z plemnikami, to prawda? Jesli tak to jakie jest prawdopodobienstwo ze zajde w ciaze?? Kochamy sie bez wzgledu na dni plodne lub tez nie

Gość gość
pewnie ze tak:) kurcze nie zawsze chlopak nad Sb zapanuje i czesto sa takie wczesniejsze troszeczke wytryski:)

OGROMNE!!!, tak to prawda, przecież przed wytryskiem również wydziela sie płyn w którym są plemniki. Gdyby było więcej takich osób jak Wy, nasz rząd wcale by się nie musiał martwić, o spadek populacji Polaków ;)

Gość gość
Z tym ze ja z moim chlopakiem zastanawiamy sie nad tym ze moze byc on bezplodny bo jego sperma jest strasznie rzadka i prawie przezroczysta.. Mowi mi ze byl z dziewczyna ktorej sie czesto wpuszczal i nic..

Gość Anutkaaaaaaaaaaa
Wpuszczał ahahahahahaha ;D JEBŁAM

Gość gość
tragediaaaaa! za ksiazk!

Gość gość
Stwierdzacie bezpłodność bo ma rzadką spermę?:D Wybaczcie to chyba prowokacja...

Gość gość
Za miesiac koncze 22lata.. A kazdy moze miec problemy z ortografia

Gość gość
dzieci mają większe pojęcie o seksie..

Gość gość
a gdzie przeczytalas o tej spermie? a skad wiesz ze to nie wina tamtej dziewczyny??? yyyyy a moze jemu tak wygodniej a co do czego pozniej zawinie ogon??? albo nie ma kasy na gumki????

Gość gość
Nie napisalam tutaj zeby mnie ktos wysmiewal tylko z prosba o pomoc ;) przeczytalam na jednym z forum o tej spermie.. Aczykolwiek wiem ze mu tez jest wygodniej bez, na poczatku uzywalismy gumek ale przestalismy

Gość gość
wez dziewczyno sie opanuj, to że sperma jest rzadka, nie oznacza że facet jest bezpłodny, takie rzeczy badane są w odpowiednich warunkach, pod mikroskopem w laboratorium, jak nie chcesz zajść w ciażę, to zacznij sie zabezpieczać, bo stosunek przerywany NIE JEST METODĄ ZAPOBIEGANIA CIĄŻY, a w preejakulacie są plemniki zdolne do zapłodnienia, więc możesz się kiedyś zdziwić

Gość gość
osobiście znam jakieś 15 osób które stosowały stosunek przerywany a teraz mają śliczne bobasy :) więc posłuchaj koleżanki wyżej:)

Gość gość
Mam nadzieje ze nie zaszlam.. Przestraszyliscie mnie troche

Gość gość
to pomyśl na przyszłość chociaż trochę

Gość gość
Mysle nad tym co robie.. Ciaza w sumie by nie zaszkodzila nam. Mieszkamy razem, chlopak mnie kocha, bez problemu by nas utrzymal :)

Gość gość
do buzi???? ohydaaaaaa jak ty tak sobie pozwalasz, ja to bym się porzygała fuj fuj fuj dziewczyny trochę szacunku miejcie do samych siebie.... ble

Gość gość
Mam szacunek do siebie i do mojego chlopaka takze.. Nie jestem jedyna osoba na tym swiecie ktora tak robi, dla jednych to ohyda dla drogich nie ;)