Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość barbara tee

Mąż i dzieci nie chcą mi pomóc

Polecane posty

Gość barbara tee

Mąż nie wyraził zgody bym sprowadziła rodziców do siebie Syn Drugi syn z żoną Oraz córka Oni również nie wyrazili zgody na to bym sprowadziła rodziców do naszego wspólnego rodzinnego domu. Dom jest duży. Bliźniak, w jednej 6pokojowej połowie mieszka syn z żoną oraz synem i córką, teraz urodzi im się 3 dziecko. W drugiej połowie również 6pokojowej mieszkam ja z mężem, syn oraz najmłodsza córka ze swoim synem. Synowa powiedziała mi że nie powinnam sprowadzać rodziców bo wiadomo ile ona i syn mogą mieć jeszcze dzieci. Co do swojego męża, to moi rodzice nigdy go nie lubili, poniżali go, wyzywali od roboli, nieudaczników i do tej pory by się z nim kłócili. Mąż jest po zawodówce po latach pracy dorobił się firm, domu w którym mieszkamy oraz jednego apartamentowca. Moi rodzice to starzy schorowani ludzie, matka się bardzo powolnie rusza, ciężko jej wykonać jakiekolwiek czynności samodzielnie a ojciec jeździ na wózku. Opiekę zapewnili jej - Siostra która ma wsparcie w swoim mężu i córce - Brat któremu pomaga żona, córka i syn A ja zostałam sama z tym wszystkim, odwiedzam rodziców jak tylko mogę. Mój brat i siostra dostali po połowie dom, rozmawiali ze mną kilka dni temu i poprosili mnie bym wzięła rodziców do siebie. Ja uległam i powiedziałam że załatwię to z mężem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować