Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaiononiona

on 188 ona 167

Polecane posty

Gość onaiononiona

co sadzicie o takiej roznicy wzrostu? 21 cm. czy to duzo?

Gość onaiononiona
ap en daln

Gość gość
Ja mam 164,moj 190 kocham go nad zycie!

Gość Żydek Adaś hofman
Flip i flap

normalna moim zdaniem, ja mam 165 a mój były miał 190 i jakoś nie czułam się przy nim jak debil, a on jak założyłam szpilki mówił, że jestem za wysoka :P co kto lubi :P

Gość Oznka
Wiadomo, że przy tak wysokim facecie zawsze będzie spora różnica, a Ty jesteś wysoka więc o co Ci chodzi ? Wolałabyś by miał 178 zamiast 188 ? Nie masz przecież 150 cm tylko ok 170 cm a to dużo.

Gość gość
167 to duzo? A to dobre :D Mam 170-171 i w zadnym razie nie uwazam sie za wysoka, tylko srednia :P

Gość Oznka
Średnia? A to dobre, średnia w Polsce to jakieś 160 - 163 cm, dziewczyn powyżej 170 cm jest z 10 %?

Gość G0plana
zgadzam sie ,ja mam 163 i sie czuje przecietna a w obcasach wysokich to juz sie fest wysoko czuje, znacznei powyzej sredniej

Gość gość
A co ma wzrost do uczuć??? To Twój facet? Kochacie się? Więc w czym problem?? Mój mąż ma 187 ja około 155 i jakoś żyjemy. Na początku dziwnie się czułam ale przyzwyczaiłam się i mam gdzieś jak to wygląda.

Gość gość
Oznka - masz chyba jakies nieakutalne dane - sredni wzrost kobiety w Polsce to juz okolo 164-165 cm i srednia stale rosnie... mam 21 lat i majac te 170-171 spotykam calkiem spoo wyzszych od siebie dziewczyn....przejdz sie kolo jakiego gimnazjum/liceum - coraz wiecej mozna spotkac dziewczynek o wzroscie 174+

Gość Oznka
Ja mało widuję takich kobiet ze wzrostem modelki, kilka procent, najczęściej widuję w przedziale 150 parę - 160 parę

Gość gość
jest tez cos takiego jak siatka centylowa...opracowano ja w 1999 roku i wynika z niej,ze w tamtych czasach dziewczyna o wzroscie 170-171 cm miescila sie ok. 80 centyla, czyli 20% dziewczynek jest wyzszych! siatka centylowa : https://www.google.pl/search?gs_rn=26&gs_ri=psy-ab&tok=-JgPNa5WjmA8neBDU6Mm1Q&cp=8&gs_id=1g&xhr=t&q=siatka+centylowa&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.51773540,d.Yms&biw=797&bih=364&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=NgguUq72G8LAhAe6iIGICA#hl=pl&q=siatka+centylowa+wzrost&tbm=isch&um=1&facrc=_&imgdii=_&imgrc=cvPzTg9IZpHpZM%3A%3BV-DSAn-efaSG2M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.zakatek21.pl%252Fportal%252Fimages%252Fstories%252Fdziewczynki-wzrost2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fbrzuchatki.pl%252Fforum%252Findex.php%253Ftopic%253D41.0%3B600%3B820

Gość gość
Oznka- w przedziale 150-160? to gdzie ty widujesz takie liliputy? u mnie na roku na studiach dziewczyny poniżej 160 cm można policzyć na palcach...

Gość Oznka
Wszędzie, w pracy, na ulicy, w rodzinie. Nie napisałam 150 - 160 cm, tylko 150 parę cm - 160 parę cm, czyli np. kobiety 158 cm czy 165 cm najczęściej widuję 150 cm to baaardzo niski wzrost akurat takich kobiet jest malutko, ale już tak 155 cm jest cała masa.

Gość schaboszczak
ja mam 161, mój 188. I żyjemy :classic_cool:

Gość Oznka
Schaboszczak no a czemu masz nie żyć ze swoim przecięntym wzrostem?

Gość gość
Oznka - a moze masz na mysli kobiety w wieku 40+ ? Spójrz na kobiety w wieku 16-30 lat, na pewno jest różnica....

Gość Oznka
Kobiety głownie 20 - 40

Gość gość
Oznka - to ciekawe....a mozna wiedziec jakie wojewodztwo? bo mam taka teorie, ze np. w woj. malopolskim ludzie sa nizsi,a w mazowieckim wyzsi :P

Gość Oznka
heheh no może, ja niedaleko mazowieckiego - w lubelskim A skąd taka teoria jeśli można wiedzieć

Gość prawictwo pospolite125
róznica powyżej 20 cm wyglada bardzo dziwnie , ale do 20 cm uwazam ze jest ok .

Gość gość
a z nikad, tak z obserwacji ;) W wawie pełno dziewczyn ode mnie wyszych, a w małopolskim(dość czesto bywam) widuje same niske dziewczyny....

Gość Oznka
Hmm no może w większych miastach łatwiej spotkać wyższe osoby, praiwctwo - czemu pow 20 cm wygląda dziwnie? To jak dziewczyna ma 150 cm to musi sobie szukać tylko takiego co ma 160 parę cm ? Albo jak facet ma 193 cm to ma szukać tylko wśród modelek?

Gość Mariettkaaaaaaa
Ja mam 168 , a mój facet 2 m ... Ponad 30cm różnicy :o

Gość Oznka
Przy facecie 2 metrowym 30 cm to wcale nie duża różnica, ciesz się, że nie pół metra.

Gość gość
ja mam 157 mój facet 180 :) i jest świetnie :) ubiore szpilki a i tak z pół głowy jest wyższy :)