Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanana123

chicałabym z kims byc stworzyc zwiazek

Polecane posty

Gość onanana123

A ciagle jakies porazki, a tak chcialabym miec do kogo napisac, kogo przytulic czy zrobic sniadanie... Straszne to, ze nie jestem jakims pasztetem, zadbana, ucze sie, pracuje, mam swoje oszczednosci jakies, mam te swoje pieniadze, ze moge pozwolic sobie na wakacje itd a zawsze jestem sama...

Gość grrryyyyyyyyy
a ile masz lat? bo ja mam 24 i jestem w takiej samej sytuacji, i zupełnie nie mam pojęcia jak to zmienić :(

Gość onanana123
ja 23... I naprawde wydaje mi sie, ze jestem ze tak powiem atrakcyjna spotykam sie z usmiechami mezczyzn, zawesze fajnie ubrana itd Ostatni zwiazek straszna porazka i straszny zal ale od dawna tak to z nikim nie bylam

Gość onanana123
i pracuje i wychodze i studiuje i nic... a na internecie jeszcze nie chce na sile szukac, na to przyjdzie czas

Gość onanana123
zeby nie byc sama, zeby miec sie z kim dzielic smutkami, radosciami, miec dla kogo zyc

Gość onanana123
Na internecie same zboki siedza. A ja bylam raz na pikiecie na dworcu centralnym ale tam facet miał sporego sprzeta!!!!! Raz się dalam wyd*pczyc i chętnie bymposzla znowu tak bezzobowiazan to lepiej no ale nie manic za darmo. Ja bym kasy chciała trochu dorobić a oni chcą za free z******c sobie.:(

no ja też wychodzę ale rzadko na domówki, raczej do klubów, a tam się nei da nikogo spotkac, ale chociaż można sobie potańczyć i się poprzytulać, pogadac, to starcza na jakis czas: P

w klubie to na seks wyrwiesz kolesia. na zwiazek eheh raczej nie. na ulicy mozesz na zwiazek kogos spotkac. tylko musisz zagadac... :P;)

Gość onanana123
Raz widziałam jak się geje tam grzali w kibelku !! Boze jakie oni maja sprzęty to się zalamac idzie ze faceci hetero to takie jakies male maja. Raz tylko ten co mnie dmuchal tomial wielkiego ze dwa dni siedzieć nie mogłam.

Gość onanana123
grubego jak reka w nadgarstku, meska reka hihi.

Skoro ja chodzę do klubu a nie chcę faceta tylko na seks, to na pewno tacy faceci też są :D zdarzają się rzadkie historie, że ludzie się poznali w klubie i są ze sobą :P

blad, dalbym ci kask, kubraczek i przewiozl na kole... :D opowiadala bys potem wnuczkom... :P :) dobra musze spadac, czas na real... :) :P