Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szarlotkax3

Ciaza

Polecane posty

Gość Szarlotkax3

Witam wszystkich w sobote 7 wrzesnia uprawialam sex z Chlopakiem i pekla nam gumka ale zdazyl wyjsc i wystrysk byl na zewnatrz po tym, jak zobaczylam ze pekla nam gumka odrazu poszlam przemyc woda + mydlem ale sie boje i tak ze moglam zajsc w Ciaze strasznie boli mnie brzuch i Piersi i tu takie moje pytanie czy moglam zajsc jakie moga byc z czasem objawy, Ostatnia miesiaczkie mialam 16 sierpnia pomozcie Prosze

Gość Szarlotkax3
czy ktos mi pomoze blagam was ludzie zalezy mi na czasie :(

Gość gość
a miałaś wtedy dni płodne ?

Gość gość
2 dni po stosunku nie ma ŻADNYCH objawów ciąży.

Gość gość
Ilu dniowe masz cykle?

Gość gość
po pierwsze jak ktoś napisał, 2 dni po stosunku nie ma ŻADNYCH objawóe domniemanej ciąży, a po drugie woda i mydło nie działają antykoncepcyjnie

Gość gość
wątpię byś zaszła w ciąże ale teraz czas tylko pokaże czy się mylę :) przynajmniej z 2 tygodnie od stosunku odczekaj a potem zrób test ciążowy lub betę HCG

Gość gość
Chciałam też sie poradzić.. Kochałam się ostatnio z chłopakiem na imprezie na której był alkohol.. było zabezpieczenia (prezerwatywa) i nie było wytrysku, ale miesiączka soźnia mi się już 5 dni.. mam też takie brązowawe upławy... czy mogę być w ciąży ??

Gość Szarlotkax3
wedlug kalendarzyka plodnych nie mialam ale nadal sie boje nie poszlam dzisiaj do szkoly bo za bardzo mnie boli brzuch a co do cykli sa one nieregularne ale tak 30+ w aptece sa testy na ktorych pisze 6 dni po zaplodnieniu warto odczekac te 6 dni i zrobic ten test ?

Gość gość
Idz do cyganki to ci powie

Gość gość
6 dni po zagnieżdżeniu się zarodka w macicy, a nie 6 dni po stosunku. Dni płodnych się nie wylicza, tym bardziej, że jak sama piszesz masz nieregularne cykle.

Gość Szarlotkax3
to kiedy mam zrobic ten test ? po jakim czasie ( Dniach) bede pewna pewnego wyniku ?

Gość gość
Najwcześniej po 14 dniach od stosunku. Jeśli będzie negatywny to powtórzyć po kolejnych 7 dniach. Test z krwi po 10 dniach.