Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

_co myslicie o sexie 29latka z 13ka_

Polecane posty

Gość gość

czy jesli mam wiekszego to boli to kazda? no ale nie trzeba calego wkladac, mam na mysli analny i takie pytanie dlaczego jest to zakazane, napotkalem na stwiwrdzenia ze to pedofil i zwyrodnialec kasowanie tematu denerwuje...

Gość Marcin84wwaa
bo to jest pedofilia i idzie się za to siedzieć.Poczekaj jak skończy 15 lat to możesz bzykać.

Gość Marcin84wwaa
jest to takie zwyrodnienie po którym koledzy z celi będą decydować czy włożyć ci całego czy tylko do połowy.

Gość prawictwo pospolite125
Polanski sie tak bawił

Gość gość
tylko ze chyba mam prawo do swoich preferencji seksualnych? i jakos niewierze ze za sex bym poszedl siedziec:/

Gość kalalaa
Leśny, to Ty nie jesteś na bieżąco. To, że palikociarnia coś tam sobie wymyśliła, nie znaczy, że to weszło w życie.

Gość gość
z*****y pedofil i tyle

Gość Marcin84wwaa
Palikot nie ma nic wspólnego z pedofilami ale pisowczyki zawsze czegoś się doszukają.

Gość kalalaa
Autorze, oczywiście, że byś poszedł siedzieć. Preferencje możesz mieć, ale nie możesz ich 'urzeczywistnić". Wystarczy, że ta dziewczynka powie słowo na policji i idziesz siedzieć. żaden prawnik Cię nie wybroni. Btw, z takimi preferencjami to do Holandii, tam już powstała partia pedofilów. Mają całkiem duże poparcie.

Gość gość
Zboko jak nic

Gość kalalaa
Marcin84wawa a jak wytłumaczysz to, że chciał obniżyć wiek inicjacji seksualnej? To nie jest to samo? Btw, nie jestem 'pisowczykiem' ani 'peowcem'. Są też inne ugrupowania w tym kraju.

Brak mi slow.... jak może stary F**ut uprawiać sex z DZIECKIEM!!!!! w głowie mi sie to nie mieści!!!!! Jak tak można. Aha i po 2. Dalej obowiązuje sex po 16 roku zycia. Jesli moje dziecko kiedys by w wieku 13 lat dotykal jakis 29latek to H*JA bym by obciela!!!!!! Jeszcze o analu pisze. ŚWIR!!!!!!!!!!

Gość gość
jak sobie to wyobrazasz - czlowiek ktory pragnie sexu z 13ka lecz nie moze, to nie ludzkie, mam wrazenie ze ci prawdziwi zwyrodnialcy rodzaju plujacych jadem hydr sa bardziej akceptowalni

Gość gość
niektóre patologiczne gówniary w takim wieku marzą o seksie z mężczyzną w wieku ich tatusia, więc w sumie, dopóki nie wychodzi poza obręb patologii, mogłoby być dopuszczalne.

Gość gość
oleska, a to waginalnie to dla Ciebie łatwiej do przełknięcia niż odbytowo?:D to dziwna jakaś jesteś dla mnie to to samo zboczenie

Gość gość
ja mysle ze zdecydowana wiekszosc 12 mysli o sexie z 25 latkami, zreszta cos to znaczy ze dziewczyny wola starszych, ale jest to tabu z powodu plujacych jadem hydr, nie bez powodu sa ucieczki z domow czy tzw problemy dojrzewania