Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autokaa teamtatuuuuuuuuu

Marnuje zycie ze swoim facetem

Polecane posty

Gość gość
przeciez jak się rozstaniecie to nie bedzie z toba mieszkał. nie wymyślaj. a jak nie bedzie chciał się wyprowadzic to wezwiesz policji i go wyprowadza skoro to twoje mieszkanie.

Gość gość
twoje mieszkanie a on ma remonty robic? w zyciu bym nie remontowala nie swojego mieszkania. on wsadzi kase a ty mu powiedz arivederci

ja chce cos razem zrobic. brakuje mi w nim prawdziwego faceta. ze cos chce do czegos dazy, ma jakies plany marzenia. a on co. po pracy ciagle lezy. i tak mija z nim dzien za dniem.

chcialabym go zamelodowac na stale bo jak na razie ma tymczasowy. ale dopiero wtedy gdy bedziemy malzenstwem.

Gość gość
To powiedz mu ze chcesz ślub bo jest co to do szczescia potrzebne.

Gość gość
trzeba bylo sie nie puszczac za młodu to teraz bys mogla przebierac w facetach wyzszych lotow a tak to zadowalaj sie tylko takimi wlasnie odpadami. ja widze ze obydwoje macie "cos" dobrego z tego zwiazku. on cie wzial z dzieckiem a ty mu mieszkanie zapewniasz. taka transakcja wiazana

w ciaze zaszlam w wieku 24 lat takze mnalolata nie bylam.

Gość gość
moze i nie malolata, ale koniec koncow zostalas samotna matka z dzieckiem, najwidoczniej najmadrze ojca dziecku nie wybralas. trzeba bylo myslec, a teraz to dziekuj ze was jakis przygarnal.

nie wspominaj mi nawet bylego. na sama mysl robi mi sie nie dobrze. ale ciesze sie ze mam corke.

Gość gość
a twoje dziecko ma kontakt z biologicznym ojcem ?

Gość gość
autorko glupia p**do ty wiesz czego chcesz??????:-O 30 lat i glupia jak gowno :-O uwazasz ze marnujesz zycie bo on cie chajtac nie chce a jak cie chajtnie to bedzie raj na ziemi czy co????Chcesz z nim byc to badz a jak nie to go w*******l na zbity pysk i glupia idiotko przestan p******ic :-O co myslisz ze facet sie kwapi do slubu z baba z obcym bachorem ? :-O ciesz sie ze w ogole cie ktos chcial :-O

Gość gość
autorko to że masz dziecko nie zmienia faktu , że masz prawo być szcześliwa. nie zadowalaj się tym, że ktoś cie przygarnął. bez sensu co to za życie.to ,że raz wybrałaś źle lub poprostu wam się nie udało nie znaczy , że masz całe życie być nieszczęśliwa.dziewczyno otrząśnij się i postaw facetowi warunki. jeśli jeszcze go kochasz, jeśli nie chcesz już próbować to rozstań się z nim. nie ma co marnować czasu.

up

Gość Zuzzanka
Tez byłam z dzieckiem sama i niestety facetom sie wydaje ze kobieta w takiej sytuacji powinna sie cieszyć ze sie wogole ktos nią zainteresuje i dziękować Bogu.A my przecież tez mamy swoje plany,marzenia,oczekiwania.Trzeba sie cenić!!!Tylko dzięki temu mam teraz fajne zycie,kochającego partnera i ojca dla dziecka.Nudzie mówię stanowcze nie!

Gość Zuzzanka
Żal mi niektórych wypowiedzi wyżej ...tylko ktos bardzo nieszczęśliwy w życiu i ograniczony jest w stanie wystawiać takie sady nie znając sytuacji,masakra.

Gość Zuzzanka
Kompleksy,kompleksy,kompleksy

Gość gość
postaw swoje zycie na jedną kartę nie ma co ciągnąć bezsensownego związku. porozmawiaj z facetem otwarcie, powiedz mu czego oczekujesz, wysłuchaj go co ma do powiedzenia i wyciągnij wnioski. Nie ma co się męczyć smutna mama smutne dziecko. Powodzenia

on wie czego oczeukuje .

Gość renia z braniewa
to ty masz wiedzieć czego oczekujesz a po rozmowie z nim bedziesz wiedziała czy potrafi ci to dac czy nie. to przyśpieszy twoją decyzje.a czego on oczekuje?

Gość Zuzzanka
Szanuj siebie i dziecko,myśl o sobie i waszej przyszłości.Nie kieruj sie zasada byle spodnie na haczyku wisiały :)

no wlasnie po rozmowie wiem ze nie.