Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak mi smutno

Polecane posty

Gość gość

mam wrażenie ,że jestem taka beznadziejna i w ogóle :( porównujac sie do innych mam wrazenie ,że oni są lepsi...

Gość gość
Ja jestem bardziej beznadziejna niż ty:( uwierz mi:( Jestem kompletna idiotką.. sama niszczę sobie zycie, bo co chwile tracę "sens" i nie robie nic..

Gość gość
ja też czasem niszczę sobie zycie na własne życzenie :( tzn nie chce go niszczyć ,ale tak mi wychodzi... Np wybrałam zły kierunek studiów ,którego nie lubię , teraz będę go zmieniać. Beznadzieja... Poza tym wcześniej jeszcze często wychodziłam do ludzi ,byłam na swój sposób szczęśliwa, a od roku zamknęłam się w sobie , nie wiem czy z powodu jakiejś depresji...I przestałam wierzyć w siebie , w swoje zalety , zaczęłam mieć olbrzymie kompleksy choć niby ludzie mi mówią komplementy ,ale ja w nie nie wierzę... cięzko mi...

Gość gość
ja miałam depresje.. zamknęłam się totalnie, zawaliłam calkowicie parę spraw.. i teraz mi chyba wraca. Depresja lękowa.. + depresja zwykła tak, że czuję że nic mnie nie obchodzi.. własciwie nic nie czuje czasem.. Zerwałam kontakt ze wszystkimi:/ Ciekawie nie jest.. i jeszcze ta nienawisc do siebie samej, zabija mnie to troche od srodka..

Gość gość
czasem to mam wszystkiego dośc i myślę o samobójstwie... naprawdę...choć nie wiem czy byłabym to w stanie zrobić ,ale chwilami jest mi naprawdę bardzo cięzko

Gość gość
Ja przynajmniej raz dziennie.. nie miałabym odwagi, ale jednak..