Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziewicą i mam ochotę się puścić na imprezie Boję się o choroby czy preze

Polecane posty

Gość gość

Czy prezerwatywa zabezpieczy przed tymi poważniejszymi? Przed czym nie zabezpiecza? P.S>. Proszę o odpowiedź na pytanie a nie o ocenę.

Gość gość
prezerwatywa, jeżeli nie pęknie/nie zsunie się (jeśli zostanie prawidłowo założona to jest jeszcze mniejsza szansa że tak się stanie), zabezpieczy Cię zarówno przed ciążą jak i każdą chorobą weneryczną. PS. wiem że nie chciałaś rad, ale zastanów się nad tym, też myślałam że chyba w końcu się po prostu bzyknę z pierwszym lepszym fajnym gościem poznanym na jakiejś imprezie, bo dziwnie się czułam będąc nadal dziewicą (21 lat), no ale jednak nie zrobiłam tego; straciłam dziewictwo jakoś parę miesięcy później, z facetem, na którym mi zależało i którego lubiłam (choć nie zostaliśmy parą) i nie żałuję, za to bardzo się cieszę że nie zdecydowałam się na przypadkowy seks na pierwszy raz. Chociaż jeśli Ci to odpowiada to powodzenia, każdy ma inne podejście do seksu i inaczej do tego dojrzewa :)

Gość gość
Hej:) Dzięki za odpowiedź. Przemyślę to jeszcze. Po prostu na razie nie chcę związków. Jakoś mimo wolnie nie dopuszczam do siebie myśli o tym, że by mieć pratnera. A dziewictwo zaczęło mi przeszkadzać. Zastanawiam się czemu by nie skorzystać z zainteresowania amatorów, których przecież jest na pęczki (niekórzy w porządku z aparycji):) pozdrawiam

Gość gość
jak najbardziej to rozumiem, mi też to przeszkadzało, potem nawet wstydziłam się przyznać przyjaciołom/bliskim znajomym że dopiero niedawno z tym kolesiem straciłam dziewictwo - ale przyjęli to normalnie więc jakoś nagle przestało być to dla mnie dziwne że tak "późno" miałam pierwszy raz i teraz nie wstydzę się ani trochę do tego przyznać, tak po prostu dojrzałam że wcześniej nie chciałam tego. A jak już chciałam to miałam tego farta że niedługo się zaczęłam z kimś spotykać. :P Jednak polecałabym Ci żebyś, skoro masz adoratorów, zaczęła się z którymś umawiać, bo luźne randki to jeszcze nic zobowiązującego (sama nie byłam jeszcze w związku więc rozumiem w 100% Twój brak ochoty na to) a na pewno lepiej żebyś choć trochę poznała faceta z którym stracisz dziewictwo, natomiast pierwszy raz na imprezie może we wspomnieniach wydawać się jakiś taki "brudny" i niefajny.

Gość gość
aha, no i jeśli miałabyś farta i trafiła na kolesia, który też nie szukałby związku i wiedziałabyś o tym, za to miałby jako takie doświadczenie, to polecam Ci powiedzieć mu, że nie chcesz związku, ale jesteś dziewicą i chciałabyś z nim to dziewictwo stracić. Dzięki temu możliwe że on się bardziej postara, będzie bardziej wyrozumiały i sam będzie chciał Cię trochę nauczyć (np. normalnie Ty byś się speszyła bo nie wiesz co masz robić jak jesteś na górze, a jak on będzie wiedział że to Twój pierwszy raz, to Cię pokieruje). Ty sama być może też będziesz się czuła lepiej, że nie musisz jakimś mega oczekiwaniom sprostać :P ja ogólnie niczego nie żałuję, ale jakbym miała powtórzyć ten scenariusz to wolałabym żeby mój pierwszorazowy partner wiedział o moim dziewictwie ;D

Gość gość
a po co sie puszczać na imprezie z kimś nieznajomym chyba cię dziewucho porąbało doszczętnie?

Gość gość
poszukaj sobie o Ruch Czystych Serc nalezą do nie go dziewicie