Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miesozerca

Ile schudnę na takiej diecie

Polecane posty

Gość miesozerca

Trochę odmiana low-carb Mam zamiar jeść same mięsa, sery i jajka, plus do każdego posiłku pomidor/ogórek/papryka i raz dziennie jabłko + 2 l wody. Ile schudnę przez tydzień?

Gość gość
zalezy ile teraz wazysz. Im więcej ważysz tym więcej schudniesz.

Gość gość
jajka oik, nabiał też , ale mięso nie radze . Ewentualnie tylko kurczak. Dużo warzyw i owoców radzę.

Gość miesozerca
46 kg/158 chce zejść do 43-42 kg i powloli dodawać coraz więcej kalorii z węgli (100kcal /tyg)

Nie da się odpowiedzieć precyzyjnie na pytanie ile schudniesz przez tydzień gdyż każdy z nas ma inna przemianę materii,a jeśli chodzi o Twoje odżywianie to jak widzę jest to odżywianie oparte na białku,a to moim zdaniem nie ma nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem. Poza tym myślę, że powinnaś/eś się zastanowić czy w Twoim przypadku w ogóle wskazane jest odchudzanie. Pozdrawiam1

Gość gość
jak będziesz jadła to co piszesz to nie schudniesz. Musisz jeść warzywa, owoce, płatki owsiane na śniadanie, na obiad kaszę gryczana lub brązowy ryż, z mięsa zrezygnuj ewentualnie jak nie możesz to kurczak albo jaką rybę. Gotuj na parze. Nie jedz smazonego , gazowanych napio, fast foodów, pij wody ile jestes w stanie, zielona herbate

Gość gość
w sumie to moja koleżanka tak schudła z 55 do 45 kg przy moim wzroście także, to jak najbardziej działa. Po prostu jadła poniżej 50g węgli na dobe, a tłuszcz i białko bez ograniczenia.

To działa na krótka metę, ale później mogą pojawić się duże problemy z utrzymaniem wagi.

Gość Olcia Dubicka
To ile schudniesz nikt nie jest w stanie Ci napisać bo każdy organizm jest inny i chudnie na swój sposób i w swoim tempie, sprawdź a się przekonasz. Mnie kobieta dla której zajmuję się potomkami zarekomendowała preparaty odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej jedno pojemnik w upominku a też można je nabyć na allegro. Jako że najlepiej jest brać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w promocyjnej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I takim sposobem po miesiącu spaliłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam na samej zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak wyczytałam że preparaty są przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do sprzedaży w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie badania co stawia ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co także zwiększa bezpieczeństwo